kinga w. pisze:kalair pisze:kinga w. pisze:Damy radę... Jutro skoczę na rynek looknę za jaką walizką bo to musi być, a dziś sobie popracuję ile wlezie.
A ja też mam pomysła na pracę!
pochwal sie!
Popieram!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kinga w. pisze:kalair pisze:kinga w. pisze:Damy radę... Jutro skoczę na rynek looknę za jaką walizką bo to musi być, a dziś sobie popracuję ile wlezie.
A ja też mam pomysła na pracę!
pochwal sie!
kalair pisze:Pochwalę się, jak już wyjdzie!
A fcem! Jak Ci to pomoże to wal! Rajmund Ci potem odda.kalair pisze:Kingorek, fces oberwać!? Kciuki trzymaj!![]()
kinga w. pisze:A fcem! Jak Ci to pomoże to wal! Rajmund Ci potem odda.kalair pisze:Kingorek, fces oberwać!? Kciuki trzymaj!![]()
kalair pisze:kinga w. pisze:A fcem! Jak Ci to pomoże to wal! Rajmund Ci potem odda.kalair pisze:Kingorek, fces oberwać!? Kciuki trzymaj!![]()
Hłe hłe..Ja pod takimi umiem przechodzić dołem
kinga w. pisze:kalair pisze:kinga w. pisze:A fcem! Jak Ci to pomoże to wal! Rajmund Ci potem odda.kalair pisze:Kingorek, fces oberwać!? Kciuki trzymaj!![]()
Aż taki wysokopodwoziowy to nie jest!
kalair pisze:kinga w. pisze:kalair pisze:kinga w. pisze:A fcem! Jak Ci to pomoże to wal! Rajmund Ci potem odda.kalair pisze:Kingorek, fces oberwać!? Kciuki trzymaj!![]()
Bardziej niż ja!![]()
A ja bardzo nieduża,to wiesz..Pod ramieniem mu przejdę,zanim się tą chudzinką zamachnie!
![]()
kinga w. pisze:kalair pisze:kinga w. pisze:kalair pisze:kinga w. pisze:A fcem! Jak Ci to pomoże to wal! Rajmund Ci potem odda.kalair pisze:Kingorek, fces oberwać!? Kciuki trzymaj!![]()
Bardziej niż ja!![]()
A ja bardzo nieduża,to wiesz..Pod ramieniem mu przejdę,zanim się tą chudzinką zamachnie!
![]()
Widziałam "chudzinkę" w akcji, na szczęście nie w bójce - szybki jak cholera i zwinny. NIe chciałabym sprawdzać na sobie. To tak jak z koniem - nie wiadomo czy lepiej dostac kopa od Ardena czy od Araba.
kalair pisze:kinga w. pisze:kalair pisze:kinga w. pisze:kalair pisze:kinga w. pisze:A fcem! Jak Ci to pomoże to wal! Rajmund Ci potem odda.kalair pisze:Kingorek, fces oberwać!? Kciuki trzymaj!![]()
Bardziej niż ja!![]()
![]()
Widziałam "chudzinkę" w akcji, na szczęście nie w bójce - szybki jak cholera i zwinny. NIe chciałabym sprawdzać na sobie. To tak jak z koniem - nie wiadomo czy lepiej dostac kopa od Ardena czy od Araba.
Mnie by tam jedno,jakim kopytkiem!![]()
Dorota pisze:kalair pisze:kinga w. pisze:kalair pisze:kinga w. pisze:kalair pisze:kinga w. pisze:A fcem! Jak Ci to pomoże to wal! Rajmund Ci potem odda.kalair pisze:Kingorek, fces oberwać!? Kciuki trzymaj!![]()
Bardziej niż ja!![]()
![]()
Mnie by tam jedno,jakim kopytkiem!![]()
To idz na strych
Użytkownicy przeglądający ten dział: nfd i 16 gości