Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bazyliszkowa pisze:Tym razem bardzo smutna wiadomość:
19 letnia seniorka z tego wątku odeszła....
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=89135
Śpij spokojnie, kocinko....![]()
[']['][']
Agneska pisze:Belcia w nowym domu przytuliła się do swojej nowej Dużej, przywitała się z kilkoma kotami i rozpoczęła nowe życie w domu spokojnej jesieni.![]()
Kolejna szczęściara wygrała los na loterii.![]()
Myślę, że Starsza Pani byłaby szczęśliwa, widząc jak dobrze trafiły jej kocie staruszki.![]()
hreidar pisze:m&j już wyjaśniam sytuację Ramolki:
Ramolka jest u mnie na domu tymczasowym. Do schroniska na pewno nie wróci i domu jej nie wypowiem, ale szukam dla niej dobrego opiekuna na stałe. U mnie, jak to zresztą widać na zdjęciach, zwierząt jest ci dostatek. Czego na zdjęciach nie widać, mieszkam też z liczną rodziną, która nie do końca akceptuje, jak to kiedyś określił mój tata: mojej niezrozumiałej pasji do kolekcjonowania organizmów żywych.
Do tego wszystkiego dochodzi brak czasu, który mogłabym kiciuni poświęcić.
Dlatego chętnie przekazałabym ją w lepsze ręce.
U mnie wówczas zwolniłoby się miejsce i może mogłabym pomóc jakiemuś innemu kotu, który zjawiłby się na mojej drodze.
ariel pisze:W nowym roku chciałam napisać, że Babunia znalazła dom u mnie.
W grudniu przeszła ciężkie zapalenie płuc, a ponieważ już jest strowinką postanowiłam, że zostanieu mni na resztę życia.
zirrael pisze:Luna i Tola - dwie sliczne brytyjskie seniorki miały zostac uspione... Ich właścicielka z bólem serca podjęla tą decyzję nie widząc szansy na znalezienie im nowego domu a będąc w ciezkim stanie zdrowia i nie mając komu powierzyć kotek pod opiekę. Ja wierzę głęboko ze znajdzie się ktoś kto pokocha te dwie urocze kotki - bo moja kuchnia nie jest bynajmniej dla nich miejscem idealnym. Luna ma 12 lat. Jest tą milszą częścią dwupakuLubi mizianie, wystawia doopkę i plecki do drapania. Tolcia ma około 11 lat i jest bardziej niedotykalska - tzn miziać ją nalezy tylko wtedy gdy ona tego chce - za to odwdzięcza się pieknym mruczeniem. Obie kotki są wysterylizowane. Obie będą przebadane i odrobaczone przed wydaniem ich do nowego domku. Domku szukają tylko razem. Obie były dawno temu szczepione, posiadają książeczki zdrowia. Nie nadają się do domu z małymi dziećmi, jak na razie obecność psa i innych kotów ignorują. Czy znajdzie się ktoś kto pokocha te dwie urocze dziewczynki? :
Luna:
Tola:
kontakt:
email: zirrael@o2.pl
telefon (po godzinie 18 ) 501 642 192
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, moniczka102, Talka i 75 gości