Żaba & Choć- czyli niunia i cicik ;) + iggy czyli koty3

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Wto sty 13, 2004 2:16

Jejku, ale Choc daje po sniegu :lol: :lol:
Ipsi, czy on troche schudl? No, kolezanko, ipsi, Twoj kot wyglada na medal :D
A Zaba gdzie? :crying:

Ty wiesz, Zabka i Misiaczek swoje przeszli, i moze stad to bieganie do miski? Moze akurat pelna miska jest dla nich symbolem bezpieczenstwa...nie wiem, ale Toto tez tak ma w kazdym razie.
A poniewaz jest nerwowy z natury :wink: , i czesto musi sie pocieszac, to i sam wyglada jak pelna miska :roll:

Inka

Od: Pon lut 10, 2003 2:29

Post » Wto sty 13, 2004 12:30

choc schudl\??? 8O nie...raczej nie..on poprostu nie tyje..w przeciwienstwie do zaby :?
a niunia jak to gdzie na kolanach..awanturuje sie o sniadanie..chociaz w misce suche jeszcze lezy... :roll:
zaba na snieg nei wychodzi... :roll: malo tego tak jak pancia nie lubi robienia zdjec...ale ostatnio jakies udalo mi sie zrobic..sa w galerii.polukaj tam 8)

dzisiaj wszystko dobrze po tabletkach...zostal tez mi ten barbarzynski czyn wybaczony 8) koty spaly na zmiane pry mnie.niunia mnie zamruczala..choc spal pod kocem...i swe kolka wywijal do goryehhh dobrze jest miec koty.
wczoraj odwiedzal tezeta jakis gosc w sprawach zawodowych.(blablabla) i najpierw wyczail zabe w wozku..jakos to spokojnei przyjal..ale jak ostentacyjnym krokiem wyszedl z lozeczka choc to facet zdebial..dwa koty w bloku to podobno dziwne :lol: na pytanie czy tezet jest takim milosnikiem kotow ..moj kochany chop odpowiedzial ze nie on tylko zona..ale mu jzu teraz bez kotow byloby smutno :1luvu: ehhhhh
Obrazek
"Nawet najmniejszy kot jest arcydzielem"Leonardo da Vincimoje koty

ipsi

Od: Pon sty 27, 2003 0:06

Post » Wto sty 13, 2004 12:37

Ojej śliczne masz kotki. Nie wiedziałam że Żaba to tricolorka. :oops: W podpisie słabo widać kolorowe plamki. Jest taka puchata jak moj Keikusia też tricolorka-słodka!
"NiechodziOToByCzłowiekMiałKota,TylkoByKotMiałCzłowieka"
Obrazek

RyuChanek i Betix

Od: Śro lis 05, 2003 11:48

Post » Wto sty 13, 2004 13:00

puchata 8) zaba jest wdzieczna za takie okreslenie :D zawsze to przyjemniejsze niz "tluscioszek" 8) :lol: ja tak na nia wolam..no ewentualnie pulpecik.. 8) spaslak...itp..zaleznie od nastroju..mego..i poziomu brojenia zaby :lol: no teraz udaje ze wcale nei chodzipo magnetofonie..ooo jzu nei jest na magnecie.teraz zabila chusteczke...juz nie...teraz znowusz ladowarka jest bleeeeee....ojj nazbiera sobie dzisiaj panna...
co do futra zaby najfajniej widac w nocy jej biale portki 8)
Obrazek

ipsi

Post » Wto sty 13, 2004 13:09

:lol: :lol: :lol:
Z Zabci zrobila sie arystokratka na maxa :D
Sliczna jest. Patrzysz czasami na fotki Zabci z pierwszych dni w lazience? Duza roznica, nie? :wink:
Czy rana juz sie zupelnie zagoila? Nie znalazlam nic o tym, ostatnie relacje sa z grudnia...

Inka

Post » Wto sty 13, 2004 13:20

o ranie nei pisze ze wzgledu na urazy w futrze :wink: hrabina mi tego barbarzynstwa na jej odzieniu nei daruje..a sama rana slicznei sie zagoila.. :D teraz jak miziasz zabe w tym miesjcu to niunia kolka do gory wystawia i ma mine.."ojojojoj taka biedna bylam" hihiihihih paradoksalnie po tej ranie i calych mych zabiegach na niej mam wrazenie ze kota jeszcze bardziej sie do mnei kleji :roll: heh...
tak czasem patrze na zdjecia niuni te stare...od jakiegos miesiaca ciagle mnie nachodza rozczulajace mysli( no robei sie klucha uczuciowa.) ze przeciez to jzu rok 14lutego minie jak niuniol jest u nas...i wiesz co inka zdjecia nie oddadza tej zmiany jaka w niuniolu zaszla..teraz mam w domu awanturnice ktora potrafi sie upominac o zabawe.spi ze mna w lozku...zaczepia chocia( a nie on ja...chociaz to roznie bywa) super jest miec swiadomosc ze pomoglo sie kotu.i nawet tezet nei moze powiedziec ze zaluje ze przynioslam bez pytania niuniola do domu 8) a patrzac naoba koty to widac ze zaba jest po nielatwym dziecinstwie..a chociowi w zyciu niczego nei brakowalo i nikt mu nic zlego nei zrobil...
a zaluje ze nie wiem jak niunia wygladala jak byla kociakiem..musiala byc przeslodka :D

a zapomnialam ostatnio zostalam posadzona o rozpuszczenei kotow...ihihihi dziwne pomowienia 8)
Obrazek

ipsi

Post » Wto sty 13, 2004 13:54

Ipsi- Choć wygląda pięęęknie! I jest cudnie smukły i zgrabny- na sniegu prezentuje się zabójczo przystojnie :D Pewnie o tym wie i dlatego- o próżności kocia- tak się domaga spacerków po białym puchu! :D :D :D

Olat

Od: Sob mar 30, 2002 21:41

Post » Wto sty 13, 2004 13:57

Ipsiolku, i wlasnie to jest piekne, ze one najpierw nie chca, nie i nie, a potem tak sie zadomowia, ze sa bardziej domowe od nas samych :D :lol:

Inka

Post » Wto sty 13, 2004 14:01

olat..smukly to on moze i jest 8) na pierwszy rzut oka :lol: jakis dziwny waleczek tluszczu mu zwisa...na brzuszku :wink: niewielki ale jednak. :lol: no ale jak przystawi sie chocia do zaby to on wyglada rzeczywiscie smuklo :D

inko z niunia to jest tak jak w seksmisji "glaskac czy nie glaskac" bo na nieeeeeee wieeeeee hiihih
Obrazek

ipsi

Post » Wto sty 13, 2004 14:07

Ipsi miło się czyta o szczęściu kotków :D Kochane misiunie :lol:
Obrazek

RyuChanek i Betix

Post » Wto sty 13, 2004 14:45

prosze o to dowod na to ze koty sa wagowo podobne :wink:
od niedawna leza tak razem na oknie..przykrycie koca, 2 poduszek i 2 swetrow ta czarno-czerwona narzuta sprawilo ze przestaly sie klocic o miejsce na oknie..teraz dwie dupki mieszcza sie be zproblemu razem

http://miau.pl/upload/Resize%20of%20lezakowanie.jpg

http://miau.pl/upload/Resize%20of%20lezakowanie2.jpg no dobra tutaj dupsko zaby jest wieksze :lol:
Obrazek

ipsi

Post » Wto sty 13, 2004 20:09

Slodkie !! :1luvu:

moni_citroni

Od: Czw sty 23, 2003 19:17

Post » Wto sty 13, 2004 20:12

Sliczniuchne, a jak sie kochają!
Obrazek

RyuChanek i Betix

Post » Wto sty 13, 2004 20:23

Piękne to! :D
Obrazek

Janka

Od: Nie gru 01, 2002 1:49

Post » Wto sty 13, 2004 20:54

piekne|? z 4 godziny pozniej czarna cholera gryzla po nogach laciata cholere..warczac straszliwie..hymmm nie nadazysz za kotami :roll:
teraz sa na siebie obrazone :roll:
Obrazek

ipsi

[poprzednia][następna]