Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewar pisze:Mam,mam zdjęcia,chociaż wolałabym wstawić filmik,żebyście zobaczyli,jak Julcia się bawi z Pucusiem.Podjadła pysznego jedzonka,wyluzowana,bawi się cały czas.W taksówce się darła,ale tylko drzwi zamknęłam,już się uspokoiła.Niestety,ma skłonności do drapania mebli.Zauważyłam też malutką przepuklinę na brzuszku po sterylce,muszę zapytać wetki.Nie jakaś gula,ale takie jakby opuchnięcie.Wciąż się nią ludzie interesują ,mam kolejne,potencjalne domki.Spróbuję wyadoptować inne.
ewar pisze:Julcia będzie miała bardzo dorosłego kota za towarzysza,a Holala z pewnością pomyśli o dokoceniu się,będę ją namawiać.To takie słodkie,kiedy kotki się do siebie przytulają,mają z kim się bawić,myją sobie pyszczki.Nie wiedziałam,że one tak się lubią,bo chyba pomyślałabym o dwupaku.One też lubią moje kotki.Z resztą,one wszystkich i wszystko lubią.
Domek Julci się obawiał,że może jej nie dostaną,bo jest takie zainteresowanie kotką.Jest,owszem,ale ona pojedzie do nich.
jerzykowka pisze:Z calych sil sciskam Julcie i oczywiscie reszte wspanialch kotkow Ewy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ewa
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Monikkrk, sylwiakociamama i 130 gości