Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jopop pisze:
Mamy jedną zgubę lub wyrzutka, jest na tyle nietypowo umaszczona, że na razie NIE wklejam zdjęcia czy opisu, za to bardzo proszę mieszkańców Bródna o rozejrzenie się po okolicy za ogłoszeniami typu "zaginął kot"http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=4097107#4097107
iskra pisze:dziewczyny czy ma ktoras obecnie na wydaniu kocurka do 4 miesiecy, NIE bialego
pani Bialoleki (tarchomin) chce sprobowac dokocic swoja 3-letnia kocice (dosc plochliwa i charakterna)
??
szaraszeelma pisze:chętnie sama pojechałabym na taką łapankę
jopop pisze:Chętnie
Wczorajsza noc przyniosła kolejnych 8 kotów i odnalezienie domu tej zgubionej.
Same ciąże i ropomacicza...
Szukam:
a) kierowcy na PIĄTEK wieczorem, trasa Ursynów-Bródno-Bielany.
b) kierowcy na PONIEDZIAŁEK, który ok. 16-17 (niechętnie tak późno!) podrzuciłby mi sprzęt pod teatr wielki (musiałby go pobrać wcześniej z boliłapki, dowolnego dnia)
c) kierowcy na PONIEDZIAŁEK wieczorem, który po moim telefonie podjedzie pod teatr, zabierze mnie i koty (i _kathrin jeśli się zmieści), zawiezie do Boliłapki.
d) kierowcy na WTOREK wieczorem, który odwiezie mnie z kocurami z Boliłapki do teatru, a kotki na Bródno
Gdyby kierowca b i c był 1 osobą, to niestety w czasie łapanki musi sobie zorganizować zajęcie - nie uzyskam zgody na wpuszczenie dodatkowej osoby do teatru
i 2 ze złapanych kotek dają się swobodnie głaskać karmicielkom. Jest prośba o wyadoptowanie ich... czyli szukają DT, oczywiście o ile nie będą wsciekłe w klatkach, spróbuję to w czwartek ustalić. Ale wstępnie szukam dla nich DT.
odpowiem za siebie, jopop i wiele innych osóbszaraszeelma pisze:Robicie kastracje też takim kotkom, które są w ciąży?
Mysza pisze:odpowiem za siebie, jopop i wiele innych osóbszaraszeelma pisze:Robicie kastracje też takim kotkom, które są w ciąży?
tak, nagminnie, zawsze się staramy zdążyć przed porodem (wybór "mniejszego zła")
dla mnie już nie, tzn nie cieszę się oczywiście, że kotka jest w ciąży, ale że udało się ją złapać przd porodem, ze kociaki nie zginą otrute, rozjechane przez samochody czy oślepione z wrzodami na oczachszaraszeelma pisze:Mysza pisze:odpowiem za siebie, jopop i wiele innych osóbszaraszeelma pisze:Robicie kastracje też takim kotkom, które są w ciąży?
tak, nagminnie, zawsze się staramy zdążyć przed porodem (wybór "mniejszego zła")
smutne...
szaraszeelma pisze:Mysza pisze:odpowiem za siebie, jopop i wiele innych osóbszaraszeelma pisze:Robicie kastracje też takim kotkom, które są w ciąży?
smutne...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Hana, mraucia i 56 gości