ja miałam 108 stronek i jeszcze mi nie zamkneli
Pewnie tu będzie wiecej
Moderator: Estraven
Bolkowa pisze:Wyjątkowo nie muszę wcześnie wstawać![]()
Wszystkich pozadomowych pracusiów pozdrawiam. Domowym pozdrowienie przesyłam również ale bez nutki współczucia.
Z pączków ostały się smętne resztkiKtoś w nocy podjadał
trawa11 pisze:Bolkowa pisze:Wyjątkowo nie muszę wcześnie wstawać![]()
Wszystkich pozadomowych pracusiów pozdrawiam. Domowym pozdrowienie przesyłam również ale bez nutki współczucia.
to nie ja byłam
Bolkowa pisze:trawa11 pisze:Bolkowa pisze:Wyjątkowo nie muszę wcześnie wstawać![]()
to nie ja byłam
Wiem Trawko - okna i drzwi zamknęłam dobrze, w kominie są półki więc tędy też się nie da wejść. O teleportacji w Twoim wykonaniu nie słyszałam. Podejrzany - DUŻy. Podobno się odchudza, ale jak jest coś słodkie to jak Puchatka nawet w nocy to coś do kuchni go wzywa
Bolkowa pisze:Witaj Mośka, poczekamy zobaczymy ile stron da się jeszcze napisać. W Trawkowym wątku na 108 się wpisałam.
trawa11 pisze:Bolkowa pisze:Witaj Mośka, poczekamy zobaczymy ile stron da się jeszcze napisać. W Trawkowym wątku na 108 się wpisałam.
no i pewnie jeszcze można go dalej pociągnać![]()
![]()
Bolkowa pisze:trawa11 pisze:Bolkowa pisze:Witaj Mośka, poczekamy zobaczymy ile stron da się jeszcze napisać. W Trawkowym wątku na 108 się wpisałam.
![]()
No włąśnieWięc się Mosiu nie ociągaj i pochwal się Plaskatkami, please
trawa11 pisze:Bolkowa pisze:trawa11 pisze:Bolkowa pisze:Witaj Mośka, poczekamy zobaczymy ile stron da się jeszcze napisać. W Trawkowym wątku na 108 się wpisałam.
![]()
No włąśnieWięc się Mosiu nie ociągaj i pochwal się Plaskatkami, please
pewnie będziemy do wiosny czekać![]()
![]()
ale to juz niedługo
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości