Mura
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Jek pisze: A ja od wczoraj dostałam 3 łyżeczki Gerberka z jagnięciną (co to jest?). Pyszne było, pyszneOd grudnia je tylko chrupki (jeden rodzaj ) i wodę piję. No i te wstrętne leki. Błee! Idę kombinować dalej , może znów wyżebram Gerbera?
Mura
kalair pisze:Mru zawsze we właściwym momencie się zjawia!![]()
![]()
Dorota pisze:kalair pisze:Mru zawsze we właściwym momencie się zjawia!![]()
![]()
Jak Duzy od kompa odejdzie![]()
Mrukreteczek![]()
tosiula pisze:Naszego gerberka pożarł bratanek Dużej. Chrupki mogła mu dać![]()
Toril
kalair pisze:Dorota pisze:kalair pisze:Mru zawsze we właściwym momencie się zjawia!![]()
![]()
Mrukreteczek![]()
![]()
![]()
Mrukreteczku,Ty, TAKI hmm..pokaźny koteczek,nie możesz przegonić?
Monostra pisze:tosiula pisze:Naszego gerberka pożarł bratanek Dużej. Chrupki mogła mu dać![]()
Toril
Pozwoliliście na to?!
KK oburzona
tosiula pisze:Monostra pisze:tosiula pisze:Naszego gerberka pożarł bratanek Dużej. Chrupki mogła mu dać![]()
Toril
Pozwoliliście na to?!
KK oburzona
Oszukano nasStarszy też jadl wszystko to, co my. Ale nam zawsze zostawiał. A to małe pożarło wszystko. Bez pytania
![]()
Toril
Dorota pisze:kalair pisze:Dorota pisze:kalair pisze:Mru zawsze we właściwym momencie się zjawia!![]()
![]()
Mrukreteczek![]()
![]()
![]()
Mrukreteczku,Ty, TAKI hmm..pokaźny koteczek,nie możesz przegonić?
Ale Duzy hm... jest wiekszyyy...![]()
Teraz jest na silowni. Wolna chwilke mam.
Mrukreteczek![]()
Dorota pisze:Jek pisze: A ja od wczoraj dostałam 3 łyżeczki Gerberka z jagnięciną (co to jest?). Pyszne było, pyszneOd grudnia je tylko chrupki (jeden rodzaj ) i wodę piję. No i te wstrętne leki. Błee! Idę kombinować dalej , może znów wyżebram Gerbera?
Mura
Chmureczko,
jagniecina to jest taki bardzo mlody baran.
Mru informujacy
Jek pisze:Dorota pisze:Jek pisze: A ja od wczoraj dostałam 3 łyżeczki Gerberka z jagnięciną (co to jest?). Pyszne było, pyszneOd grudnia je tylko chrupki (jeden rodzaj ) i wodę piję. No i te wstrętne leki. Błee! Idę kombinować dalej , może znów wyżebram Gerbera?
Mura
Chmureczko,
jagniecina to jest taki bardzo mlody baran.
Mru informujacy
To co ja zjadłam? Duża na Młodego mówi Baranku! Ale on nadal biega po domu i strasznie hałasuje nie dając spać! I wygląda na całego. To co było w miseczce?
Chmura![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 25 gości