Zula,Gluś(FeLV+),Mela(FeLV+),Daszka(DT).Mela-lepiej,Foto-82

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 11, 2009 3:08

muac pisze:Glus cos wojowniczo przy tej paczce wyglada napewno ci ja oddal? :D No i jak dobrze widze to wszystkie zielonookie? Gdyby byly zielone koty to tylko takie bym miala :wink: Melka to elegantka ten krawacik i skarpetki takie bielutkie. Zulka chyba wkurzona na te blondyne na ktorej siedzi. :D Cuda i to z jakimi charakterkami :D

Małgosiu, tak, jak Ci pisałam Gluś próbował zjeść "conieco" z paczki :twisted:

Gluś i Daszka mają oczka zielone, a Melcia i Zula piaskowe, Mela trochę bardziej w odcieniu bursztynu, tylko mnie takie "ładne" błyski wychodzą :oops:

Zula na Gluśka była wkurzona, on ją wkurza bardziej niż wszystkie blondyny swiata :lol: wszedł na jej parapet :twisted:

A Melcia mi się z elfem kojarzy, jest taka krucha, delikatna, ona nawet jak biegnie, to jakby sunęła nad podłoga :wink:
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

Post » Śro lut 11, 2009 3:31

Glusiek blagam nie wcinaj bazarkow
Obrazek

Spokojnej nocy

Obrazek

muac

Od: Pt gru 12, 2008 19:53

Post » Śro lut 11, 2009 3:45

milenap pisze:
muac pisze:Glus cos wojowniczo przy tej paczce wyglada napewno ci ja oddal? :D No i jak dobrze widze to wszystkie zielonookie? Gdyby byly zielone koty to tylko takie bym miala :wink: Melka to elegantka ten krawacik i skarpetki takie bielutkie. Zulka chyba wkurzona na te blondyne na ktorej siedzi. :D Cuda i to z jakimi charakterkami :D

Gluś i Daszka mają oczka zielone, a Melcia i Zula piaskowe, Mela trochę bardziej w odcieniu bursztynu, tylko mnie takie "ładne" błyski wychodzą :oops:

Zula na Gluśka była wkurzona, on ją wkurza bardziej niż wszystkie blondyny swiata :lol: wszedł na jej parapet :twisted:

A Melcia mi się z elfem kojarzy, jest taka krucha, delikatna, ona nawet jak biegnie, to jakby sunęła nad podłoga :wink:

Melcia faktycznie , przy tych dwóch to wygląda jak elf, osobno, całkiem normalnie :wink: :D :D
Anna i tylko cztery koty :(

anna57

Od: Wto kwi 27, 2004 10:24

Post » Śro lut 11, 2009 3:57

muac pisze:Glusiek blagam nie wcinaj bazarkow
Obrazek

Spokojnej nocy

Obrazek

Małgosiu, przecież to głodny kot jest, tylko przy sobocie jeść dostaje :twisted:

milenap

Post » Śro lut 11, 2009 4:00

anna57 pisze:
milenap pisze:

Melcia faktycznie , przy tych dwóch to wygląda jak elf, osobno, całkiem normalnie :wink: :D :D

Anno, masz racje, to na pewno też działa siła kontrastu :lol:

Daszka jest dorosła i waży tylko 3,5 kg, ale ona ma inną budowę, jest "krótsza" i bardziej puchata, przez to wygląda normalnie.

A Melcia jest tak wysoka jak Gluś, a ponad 4 kg mniej :roll:

I na przykład ogonek ma najdłuższy ze wszystkich kotów :)

milenap

Post » Śro lut 11, 2009 4:03

:D :D
Sliczna jest :D
Anna i tylko cztery koty :(

anna57

Od: Wto kwi 27, 2004 10:24

Post » Śro lut 11, 2009 4:06

Tak naprawde, to jak każdy kotek...ale wiadomo, ze dla każdego jego własne najpiękniejsze :wink: :lol:

milenap

Post » Śro lut 11, 2009 10:02

milenap pisze:Tak naprawde, to jak każdy kotek...ale wiadomo, ze dla każdego jego własne najpiękniejsze :wink: :lol:

Tak , masz rację,
każdy z nas ma najpiękniejsze koty,
a ja mam ideał kota czyli Pamisię.
ideał dla mnie oczywiście. :lol:
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Śro lut 11, 2009 10:30

CUDNE zdjęcia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Specjalne pozdrowienia dla Melki od mojej Nikity - one są IDENTYCZNE!!! Można by je podmienić!!! No i z tego, co widzę, to Glutek chyba nawet grubszy od mojego Rudzika :lol: :lol: :lol: A w ogóle to Glutek i Zula bardzo podobni są, przynajmniej na zdjęciach. I Daszka taka rozkoszna :D :D :D Cudne kociaste, wyglądają, jak okazy zdrowia!
Moje koty: Rysiek, Mefisto, Nikita, Rudi. Noreczka za TM [*]. I Gacek na doczepkę...
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=102921
Obrazek

ewaw

Od: Czw cze 22, 2006 11:05

Post » Śro lut 11, 2009 10:32

Dużo głasków dla piękności! :1luvu:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Śro lut 11, 2009 11:01

Nie wiem jak to jest, ale Daszka jest praktycznie identyczna jak moja Tyldzia :) Milena klonuje nam koty :lol:

No zobaczcie sami :)

Obrazek

Obrazek

Nawet skarpetki i podkolanówki mają takie same!
Obrazek

Boo

Od: Pt lis 04, 2005 11:41

Post » Śro lut 11, 2009 11:07

Faktycznie.... 8O 8O
One są identyczne 8O 8O
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Śro lut 11, 2009 13:00

Jak bede w domu, to wstawie fotke mojej Nikity obok fotki Melki - zobaczycie, ze sa jak siostry bliźniaczki!
Moje koty: Rysiek, Mefisto, Nikita, Rudi. Noreczka za TM [*]. I Gacek na doczepkę...
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=102921
Obrazek

ewaw

Od: Czw cze 22, 2006 11:05

Post » Śro lut 11, 2009 13:17

witamy o poranku jeszcze ciemnym ale wiosennym :D bo temperatura ujemna ale bliska zeru. choc wszyscy wiedza ze to podpucha i zima jeszcze wroci to sie ciesza jak nie wiem co i ....... szykuja na ataki grypska :cry: usciski

muac

Od: Pt gru 12, 2008 19:53

Post » Śro lut 11, 2009 16:52

Małgosiu u nas dziś znowu śnieg 8O

Boo, Ewa, no wydało się.... :evil: bawię się w małego biotechnologa w domu :lol: teraz szukamy jeszcze "pierwowzorów" Glutka i Zulci 8)

Boo, a czy ja dobrze widze, czy Tyldzia ma również takie obłędne czarne podusie na przedniej łapce, które ja uuuuwielbiam? :roll: bo Daszka ma na 1 łapce :)

Naprawde trudno dziewczyny rozróżnić :lol: tak samo jak Melcie i Nikitke Ewy, też są identyczne :D

No tak to jest, ze wszystkie są dla nas najpiękniejsze,bo je kochamy :lol: szczerze mówiąć, to najbardziej jestem związana z Zulą, ona jest moją Księżniczką :roll:

Zula też jest najbardziej zżyta ze mną, reszta to mnie traktuje raczej jak donosiciela zarełka i kuwetowego :twisted: a Zulcia to inna bajka, ona jest smutna, jak mnie nie ma, bardzo "przejmuje" moje nastroje,jak teraz byłam chora, to oczywiście Zulka non stop ze mną w łazience - reszta spała :twisted:
No i ma najtrudniejszy charakterek, bardzo wyraźnie manifestuje jak sobie czegoś nie zyczy, dzis dostałam w twarz, bo sobie nie życzyła czesania akurat w tym momencie :lol:

milenap

[poprzednia][następna]