H&M - Hugo i Meo część chyba 4

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Nie lut 08, 2009 13:33

przemo. pisze:8) :lol: :roll: :birthday: :aniolek: :dance: :strach: :surprise: :s1: :catmilk:

no ;)

x.

Lecę po świeżyznę słodką...
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Nie lut 08, 2009 13:34

znaczy się nie jeść obiadu bo nic nie wciśniemy? :P
x.

przemo.

Od: Pt lis 02, 2007 22:11

Post » Nie lut 08, 2009 13:36

Ooooo, a to taka okazja!!!

:birthday: :dance2: :torte: :spin2: :surprise: :flowerkitty: :dance2: :dance: :balony:

samych cudowności, kociastości i radości :)

Patsy

Od: Wto sty 15, 2008 22:12

Post » Nie lut 08, 2009 13:37

spokojnie spokojnie ... to są zaległe "urodzinki Marcelinki" :)

przemo.

Post » Nie lut 08, 2009 13:38

Patsy pisze:Ooooo, a to taka okazja!!!

:birthday: :dance2: :torte: :spin2: :surprise: :flowerkitty: :dance2: :dance: :balony:

samych cudowności, kociastości i radości :)

Będziemy celebrować troszkę spóźnione urodziny mojej Marceliny. Życzenia przekażę - na pewno się ucieszy. Swoją drogą Marcelina kurtki od Cioci Patsy nie zdejmuje 8) .
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Post » Nie lut 08, 2009 13:38

Niemniej jednak, mimo że zaległe, to zaległe życzenia :)
I udanej obżartości :D

Patsy

Od: Wto sty 15, 2008 22:12

Post » Nie lut 08, 2009 13:44

Moniulka, przeca ja o linie dbam ... :P

To ja przemo :P

(żartowałem)

przemo.

Post » Nie lut 08, 2009 20:48

Marcelibu pisze:Wkleję jeszcze jeden post, który (wcale nie osłodzenie chodzi :mrgreen: , tylko NAPRAWDĘ, właśnie tak) załapał mnie za serce:

Femka pisze:czasami w wątkach krekvetowych (szczególnie, gdy umowa z dogo nie działała, jak tego oczekiwaliśmy), czytałam posty o tym, że dzięki temu układowi szansę na wygraną mają Ci niewidoczni, bez szumu wokół siebie, gdzieś w małej dziurze ciężko pracujący nad ratowaniem kocich istnień. Pani Hanna i jej koty są aż tak zapomniane, że nawet nie kwalifikują się do tych kryteriów? Chyba nie. Tym bardziej, że p. Hania dostała nadzieję w grudniu.

Strasznie mi na sercu leży. Jeśli Ktoś z Was ma tak samo - to poproszę o zagłosowanie.

Marcelibu

Post » Nie lut 08, 2009 21:01

Witaj Marcelibu, caluski przesylam. zaglosuje oczywiście
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Nie lut 08, 2009 21:47

moś pisze:Witaj Marcelibu, caluski przesylam. zaglosuje oczywiście

I my całujemy :D .

moś pisze:zaglosuje oczywiście

Dziękuję :1luvu:

Marcelibu

Post » Nie lut 08, 2009 21:49

Jak Ci po tych tonach słodyczy :roll:

Aha - kakao, a więc i czekolada zawira serotoninę :P

Jedz na zdrowie :D

Bungo

Od: Pt lut 16, 2007 0:52

Post » Nie lut 08, 2009 22:21

Monia, widziałam, że zaszalałaś z tymi słodyczami :mrgreen:

Ps. Ja też zagłosowałam.

skaskaNH

Od: Pt lut 03, 2006 0:21

Post » Nie lut 08, 2009 23:21

dajcie spokój Monice, po tonach słodyczy ma problem z podniesieniem ręki do klawiatury :mrgreen:
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Pon lut 09, 2009 9:25

Pako pisze:Widzę, że są pytania odnośnie sytuacji p. Hanki, postaram się wyjaśnić co potrafię. Nie mam komputera w domu dlatego dopiero teraz odpowiadam.
P. Hanka ma w tej chwili ok. 80 kotków, nigdy nie prosiłyśmy ją o dokładną liczbę (nie było takiej potrzeby, aby tak dokładnie matematycznie wszystko sprawdzać), jeździmy tam systematycznie więc widzimy te koty "naocznie", są i na pewno potrzebują pomocy.
Z akcji po grudniowym głosowaniu na konto Ani wpłynęła kwota ok. 300 zł, tak sądzę, może ona precyzyjniej określi (ostatnią kwotę, jaką podawała przed świętami to była kwota 248 zł, ale może ktoś jeszcze wpłacał, na pewno jednak nie było więcej).
Opiekunów wirtualnych zarejestrowanych jest dla tych 16 kotków, które policzyłyście, ale faktycznie wpłaca 9 lub 10 (w każdym razie jest to kwota ok. 350 zł, która wystarcza w zasadzie na zapłatę "panu, który przywozi mięso"). Przepraszam, że tak niedokładnie piszę, ale kontem administruje AniaWrocław.
Pozostałe koszty opłacamy bazarkami, akcjami w szkole, obydwie z Thorkatt dziergamy itp. sprzedajemy nasze wyroby nie tylko na bazarku kocim ale także wśród znajomych na potrzeby kotków p. Hanki, a czasami na rzecz innych potrzebujących.
Rzeczywiście zbieramy też rzeczy dla p. Hanki, używane, ale w dobrym stanie: ubrania, ręczniki, pościel, gazety do kuwet, miseczki, czy coś innego. Praktycznie potrzebne jest wszystko, więc prosimy naszych znajomych o wszystko co mają niepotrzebne.
I to jest cała tajemnica i sposób na utrzymanie tej gromadki, skromne, ale... nie zostawimy p. Hanki samej niezależnie od wyników tego głosowania.

Wklejam informacje, jesli ktoś chciałby pomóc Pani Hannie.

Marcelibu

Post » Pon lut 09, 2009 21:24

Femka pisze:
Femka pisze:czasami w wątkach krekvetowych (szczególnie, gdy umowa z dogo nie działała, jak tego oczekiwaliśmy), czytałam posty o tym, że dzięki temu układowi szansę na wygraną mają Ci niewidoczni, bez szumu wokół siebie, gdzieś w małej dziurze ciężko pracujący nad ratowaniem kocich istnień. Pani Hanna i jej koty są aż tak zapomniane, że nawet nie kwalifikują się do tych kryteriów? Chyba nie. Tym bardziej, że p. Hania dostała nadzieję w grudniu.

To cytaty z wątku głosowań w krakvecie.

Marcelibu

[poprzednia][następna]