Moderator: Estraven

czia pisze:Amanda ty chcesz żebym w depresję wpadła??????![]()

Amanda_0net pisze:czia pisze:Amanda ty chcesz żebym w depresję wpadła??????![]()
No coś Ty![]()
Mi ona też bardzo się podoba, ale ja to mam tylko dwa pokoje, dwa koty, królika, Syna i niereformowalnego Tżeta![]()
![]()
![]()
![]()
Nie miała bym jak ich odizolować od siebie![]()
czia pisze:ja mam trochę więcej, we wszystkich tych kategoriach, prócz królika, ale za to 2 psiury i jeden na tymczasie.
Dom 200 m, 5 pokoi, 3 łazienki, jadalnia, kuchnia, garaż, atrium, ogród 1,5 ara, 3 koty rezydenci, 7 tymczasów poza domem, 3 synów i TZ z mega cierpliwością.![]()
![]()
Amanda_0net pisze:czia pisze:ja mam trochę więcej, we wszystkich tych kategoriach, prócz królika, ale za to 2 psiury i jeden na tymczasie.
Dom 200 m, 5 pokoi, 3 łazienki, jadalnia, kuchnia, garaż, atrium, ogród 1,5 ara, 3 koty rezydenci, 7 tymczasów poza domem, 3 synów i TZ z mega cierpliwością.![]()
![]()
hmmm...i w razie czego możesz szukać domu stałego gdyby było tragicznie?![]()
mar9 pisze:Amanda_0net pisze:czia pisze:ja mam trochę więcej, we wszystkich tych kategoriach, prócz królika, ale za to 2 psiury i jeden na tymczasie.
![]()
dla siebie czy czworonogów?

Amanda_0net pisze:mar9 pisze:Amanda_0net pisze:czia pisze:ja mam trochę więcej, we wszystkich tych kategoriach, prócz królika, ale za to 2 psiury i jeden na tymczasie.
![]()
Dla Puchatej, kochana, dla Puchatej![]()
Ja mogę mieszkać w piwnicy![]()
mar9 pisze:Amanda_0net pisze:mar9 pisze:Amanda_0net pisze:czia pisze:ja mam trochę więcej, we wszystkich tych kategoriach, prócz królika, ale za to 2 psiury i jeden na tymczasie.
![]()
Dla Puchatej, kochana, dla Puchatej![]()
Ja mogę mieszkać w piwnicy![]()
a masz chociaż ciepło i sucho w onej![]()
czia pisze:U mnie to TZ by się spakował, byłoby szybciej![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], smoki1960 i 60 gości