Lesio...Malutki.cz.II-Koki (*) Dino (*) ;(((

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 03, 2009 19:33

Czesc, to ja Wasz Les-Dres :lol:
Nie ma u nas neta, Blondyna cos mowila, ze pisac nie moge jedynie piac przez okno serenady lub stukac w parapet.
Wymyslila phi!
A od czego sa hakerzy i inni sprycerzy?
Podpialem sie pod Czesie i nece 8)
Nie pytajcie jak to wyglada, zobaczcie to oczyma wyobrazni :lol:
A wczoraj to normalnie spuchla mi pilka 8O
Takie duze mialem galy, bylem dziwnie mietki, oczy przekrwione, normalnie bez charakteryzacji na bal wampirow normalnie moglem isc.
Duza mnie zlapala, swinskim truchtem do taxy i grzalismy do tego w bialym kitlu. Tylko kudlatego doktora nie bylo, normalnie byl lysy doktor.
Pokul mi dupsko, ze siedziec normalnie nie moglem.Czulem sie jak nadmuchany balon od tych plynow.
A dzien wczesniej znalazlem chyba robaczka, tak ladnie wspinal mi sie po nosie i co narobil??? Wrzask Blondyny, buczala lepiej niz syrena przeciwmgilna he he he :lol: a ja nie mialem apetytu!!!! Moj apetyt ukochany normalnie sobie poszedl :cry:
Ale dzisiaj wrocil :D I glowe mam normalna, tylko Blondyna mowi, ze pusta :roll:
A Wy sie ciotki nie denerwujcie, albo sie podenerwujcie, przeciez normalnie jakies emolszyns musi byc co nie? :twisted:
Caluski -kluski , cmoki w loki kochane Cioteczki, musze konczyc bo mnie namierza i pojde do ciupy, jak to Blondyna mowi. Nastepnym razem napisze jak mnie wstretnie uspiono i ukradziono groszki, o tym jak Blondyna belkocze a Kudlaty zszedl na koty
:twisted:

Izabela

Od: Nie cze 08, 2003 20:33

Post » Wto lut 03, 2009 19:37

Tak-teraz to luzik,a ciotki mało na zawał nie zeszły ze strachu!
Oj Lesiu -mały dresiku-wiecej nam tak nie podbijaj adrenaliny!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Wto lut 03, 2009 19:42

Lesio nasz we własnej osobie! :1luvu:
Zdrowiutki i radosny! Lesiu,takie emolszyns jakie nam serwujesz......
Osiwiejemy przeciez przez te twoje emołszyns :evil:
Jak to dobrze,ze już dobrze :P
Obrazek***

Magic.b

Od: Sob lip 19, 2008 17:37

Post » Wto lut 03, 2009 20:16

Lesiu ja się wcale nie dziwię temu spuchnięciu... jak mnie pajączek w nogę udziabał, to też się skończyło na zastrzykach i lekarstwach.. i to przez cały tydzień :!: :(

Ale dobrze, że już apetyt Ci wrócił :)
No apetyt to przecież super ważna rzecz :D [/i]

iskra666

Od: Wto sty 10, 2006 12:13

Post » Wto lut 03, 2009 20:29

No ba! Apetyt potrzebny, bo jak się dużo zje, to ma się dużo siły. Na rozrabianie i figle! :spin2:

Luinloth

Od: Śro lis 12, 2008 13:29

Post » Wto lut 03, 2009 20:45

Lesiek ty zboju maly :1luvu:
jak dobrze ze juz dobrze :D :D nie baw sie wiecej pajaczkami i robaczkami bo i blondyna i ciotki popadaja na serce :roll:
Obrazek ObrazekObrazek

sarra

Od: Czw paź 09, 2008 1:40

Post » Wto lut 03, 2009 21:16

Mowilam mu, ze zabawy z obcymi przybyszami spod podlogi sa niebezpieczne :twisted:
Okropnie boje sie pajakow i wolalabym, zeby zaden padalec nie wyszedl spod desek podlogowych i nie wszedl mi na lozko :evil:
A powaznie to mialam stracha mega wielkiego.
On musial NAPRAWDE czuc sie zle bo odmowil puchy.
Dzis z rana galop do pracy z kotem, zastrzyk w dupala, witaminy, plyny i do domu.
Nie wiem na co moglby miec tak silna reakcje alergiczna. Grzebie w kosmetykach pieknis jeden ale wszystko bylo na miejscu. Mam manie chowania takich rzeczy wiedzac, ze Edek zjada papierki a Maly wszytsko co w dziub wpadnie.
Cale szczescie jest ok ale jak ja przez niego wykorkuje to sie nie zdziwcie. Do polnocy czolgalam sie po podlodze (Anka swiadkiem) i szukalam co go tak uczulilo. Znalazlam jedynie naboj od piora, czesciowo wymemlany ale pysio Lesia byl czysty wiec to chyba nie to.

Bogus znowu schudl :( Nie ma mnie w domu po 10h, kupy sa ok ale boczki zapadniete. Znowu go futruje z reki bo inaczej dziumdzia i nie zjada calych porcji.
Ale o tym pisac nie bede bo jeszcze przyciagne jakies chorobsko myslami.
Watek doczytam jak tylko bede podlaczona do neta, teraz goscinnie i wcale nie hakujemy ;)
serdeczne buziole dla Wszystkich :)

Izabela

Post » Śro lut 04, 2009 7:41

Ufff, jak dobrze, że z Lechutkiem już lepiej.
I trzymam kciuki za Bodzia :ok:

Pozdrawiam serdecznie :)

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro lut 04, 2009 11:09

Iza to naprawdę mógł być jakiś pajęczak albo moze szczypawka
[chociaż szczypawka o tej porze roku? :roll: ]
pająki są wyjątkowo wredne i potrafią doprowadzić do naprawdę poważnych stanów...

no..ale najważniejsze, że to już za wami !

i dużo ciepłych myśli dla Bogusia...
i kciuki za sadełko :)

iskra666

Od: Wto sty 10, 2006 12:13

Post » Śro lut 04, 2009 16:59

ja tak pomyslalam,ze moze Lesio w szale zabawy przywalil pysiem porzadnie o cos :roll:

Mocne za Bodziulka :ok: :ok:
Obrazek ObrazekObrazek

sarra

Od: Czw paź 09, 2008 1:40

Post » Śro lut 04, 2009 21:01

jak się chłopaki mają?
Obrazek***

Magic.b

Post » Śro lut 04, 2009 21:18

Lechutek juz bez opuchlizny, apetyt mu wrocil :)

Jesli chodzi o zywienie to od paru dni mam chrupki ProPlan Kitten Delicate.
Kupilam na probe i testowalam na Lechutku :oops:
Po RC Intestinal kupy sa jajecznicowate. Myslalam, ze to wina Letroxu.
Po odstawieniu leku kupa nadal jajecznicowata :roll:
Wkurzylam sie i kupilam ProPlan.
I o dziwo kupa jest batoniasta 8O
Musze sprawdzic jej sklad bo jest to karma dla kotow do 12m zycia, z przeznaczeniem dla kotow wybrednych i wrazliwych.
Nie zawsze wszystko co drogie jest dobre.
Jak na razie jestem zachwycona konsystencja kupala i tego sie bede trzymac. Urobku jest mniej, jest normalny i o to w tym chodzi.
Oprocz tego dostaje Hillsa mokrego i z domowych jedzonek: kure, watrobke.

Dla pozostalych kociambrow, nie liczac Bodzia znalazlam fajna karme firmy Husse. Mozna ja kupic od przedstawicieli, z bezplatna dostawa do domu.
Dostalam probki, koty zachwycone zjadly.
Karma ta skladem przypomina Royala, tego starszego bo ten nowy jest juz badziewiasty. Cena tez jest ok.
Karma jest ekologiczna, pakowana i produkowana w Szwecji.
Gdyby ktos chcial przetestowac na swoich kotach, podaje namiar na strone www.husse.pl

Bodzius nakarmiony z palucha..... zachwycony :roll: Wlasnie dzis Ance mowilam, ze lapki po welfronach zarosly sierscia a brzuch i pachwiny nadal lyse :( :(
Czyli nadal namietnie sie wylizuje :( a ja nie znam przyczyny.
Byc moze to podloze psychiczne :( Ale co mam na to poradzic?
Krople Bacha ok. Dostawal. W domu Feliway w kontakcie. Zadnych zmian nie bylo w domu. Wylizuje sie jeszcze na dlugo przed pojawieniem sie Lesia.

Ma ktos jakies pomysly co z jego wylizanym brzucholem i martwiaca sie glowka zrobic?

Izabela

Post » Śro lut 04, 2009 21:36

Iza-tak mi chodzi po głowie-moze to niedobory witaminowe-sprobuj-spray-u p/wypadaniu włosów beaphar-koty sie nim nie zachwycają,ale ja wlewam do strzykawki i fru-do pysia!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Śro lut 04, 2009 21:48

kropkaXL pisze:Iza-tak mi chodzi po głowie-moze to niedobory witaminowe-sprobuj-spray-u p/wypadaniu włosów beaphar-koty sie nim nie zachwycają,ale ja wlewam do strzykawki i fru-do pysia!

Sprobowac nie zaszkodzi ;)
ale jemu wlosy nie wypadaja. Na grzbieciku ma ladne, lsniace, puchate kudelki. Tylko brzuch goly jakby sie szykowal do kolejnego badania :(

Izabela

Post » Śro lut 04, 2009 22:08

mi przychodzi do glowy brak witamin,moze uczulenie na jakieś żarcie-białko kurze?????
Nie wiem,albo psyche :(
Obrazek***

Magic.b

[poprzednia][następna]