Uzbierało się tego trochę i wybraliśmy z TŻ-em ostatnio whisky Johnny Walker Black Label, na której to etykiecie można było umieścić na zamówienie dowolny napis, jaki się tylko chce

Chciałam dodać, że punktów trzeba było mieć aż 300, a 1 punkt to 10 pln, więc taka flaszka jest bezcenna!

Teraz uzbierało się znowu tyle punktów, że mogę zamówić drugą butelkę z dowolną etyikietą. Postanowiłam wystawić ją na aukcji dla naszych podopiecznych tj. kotków z PKDT (www.pkdt.pl).
Połowę wylicytowanej kwoty chciałabym przeznaczyć na kotka Nelsonka, który ma nóżkę w gipsie (http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=87795), a drugą połowę na pozostałe kotki PKDT.
Szlachetna whisky Johnny Walker Black Label, leżakowana przez 12 lat, jest zawsze dobrym prezentem dla amatorów tego trunku. Szczególnie, kiedy etykieta przypomina im, że są kimś niepowtarzalnym. W Klubie Konesera przygotujemy personalizowaną etykietę, np. ukochanemu mężowi w 12 rocznicę ślubu. <- to opis marketingowców z Almy

Od siebie mogę tylko dodać, że nie ma lepszego prezentu dla chłopa niż taka indywidualna etykieta na alkoholu

Możliwości jest wiele

Na zdjęciach:
Etykieta "Dla Jana Kowalskiego" <- przykład Almy

Etykieta moja dla Jacksona

Kot przed otwarciem butelki

Kot po otwarciu butelki

Tak więc widać, że to mocna rzecz

Aukcja trwa do dnia 10 lutego, godz. 20:00 czasu forumowego. Niestety od razu mówię, że na Walentynki flaszka nie dotrze do zwycięzcy, bo z Almy czekam na nią ok. 5 dni (ze względu na tę etykietę), plus potem wysyłka ode mnie kilka dni).
wywoławcza 10 pln

WYGRAŁA:
155,55 pln Aleksandra59