Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Witam Dziewczyny. Sama niewiem gdzie problem bo ja wklejam po 3 zdjęcia w poziomie. I 3 w pionie. Zawsze wklejam 9 zdjec i wychodzi kwadrat. Zamiast entera daję odstęp kreską bo to to samo. Wczesniej było dobrze bo przed chwilka sprawdzałam. Tak gdzie jest post i zdjęcia Maurycego to żle weszlo i nie moge tego zmienić bo probowałam. Sprobuję wykasować jeszcze 3 zdjęcia.Ale nie wiem czy to cos da. Cały czas wklejam tak samo i tylko w tym miejscu cos jest żle.Iweta pisze:agiis-s pisze:wiem juz chyba dlaczego wątek się rozciąga - pani Izo proszę wejść tam gdzie wklejała pani zdjęcia (tam gdzie jest ich więcej niż 4 razem) i podzielić je na dwie grupy wciskając enter miedzy np 4 i 5 zdjęciem
Tak , to jest na pewno przyczyna, trzeba wklejać mniej zdjęć w jednym szeregu, najwyżej pięć
aglo pisze:Cześć Dziewczyny!
Trochę mnie tu nie było, znaczy z pięć dni, a tu kolejne 7 stron wątku...![]()
Wczoraj się obżeniliśmy z Sebadu. Emocje opadają, pakujemy się na 5-dniowy "miesiąc miodowy"...
Ech, stopy do wymiany.
aglo pisze:Cześć Dziewczyny!
Trochę mnie tu nie było, znaczy z pięć dni, a tu kolejne 7 stron wątku...![]()
Wczoraj się obżeniliśmy z Sebadu. Emocje opadają, pakujemy się na 5-dniowy "miesiąc miodowy"...
Ech, stopy do wymiany.
No nareszcie Wiora!!!!!No to juz będzie Dobrzewiora pisze:ha qupolek i siuu w kuwetce![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
no ze tak powiem NAESZCIE![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Agiis-s prześlę na pw wszystkie informacje jutro .Napiszę Ci szczegoly i jeśli zdecydujesz to wyślę zdjęcia.Prosze o cierpliwość bo fatalnie się czuje.agiis-s pisze:Ja mam pytanie. W tym wątku http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=87380&start=30 pisała pani, ze ma do adopcji kota?
Czy mogłaby pani wkleić zdjęcia i napisać kilka słów o kotku? Może mu zrobić ogłoszenia adopcyjne?
No widzisz coś mnie w tym roku chorobska chwytają. Miesiąc temu byłam u lekarza. Dostałam leki i niby wszystko ok. A teraz cos takiego!!!!! U mnie problem taki że nie ma kiedy wyleżec w ciagu dnia, wygrzac. Dlatego jedynym rozwiązaniem jest położyć się wcześniej, właczyć kocyk i wziąsć leki i pogrzac się trochę. Dziwne te leki co dostałam tym razem, prawie jak astmatyczka.Dostałam dwa rodzaje inhalatorów wziewnych do ust i dwa rodzaje leków.Czy Ciebie Afatima też tak rwał kręgosłup????To koszmar jakiś. Pulsujący bol nie do zniesienia.Spać w nocy nie można bo nie wiadomo jak się ułozyć.Miałaś tak????Kurcze nawet cięzko się schylić taki ból okropny.Ja się chyba muszę latem zaszczepić. Ktoś się z Was szczepi Dziewczyny????Pytam czy to ma sens????Afatima pisze:Pani Izo, szybko do łóżka, dużo czosnku i bardzo duzo ciepłych napojów, najlepiej herbaty. Ja własnie grypę oskrzelową mam za sobą, to jest paskunde wyjątkowo cholerstwo. U mnie bez antybiotyku nie poszło, ale chodziłam za długo bez leczenia :/
Życze dużo zdrowia!
Użytkownicy przeglądający ten dział: EmiEmi, Google [Bot] i 285 gości