Moje tymczasy...Juz tylko Zuzolek szuka domku !!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro sty 14, 2009 20:17

Elfiku, bardzo się cieszę! Marcysiu, najlepsze zyczenia na nowej drodze życia! Jak to dobrze, ze kotki znajdują domki...
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

Post » Śro sty 14, 2009 20:40

jolabuk5 pisze:Elfiku, bardzo się cieszę! Marcysiu, najlepsze zyczenia na nowej drodze życia! Jak to dobrze, ze kotki znajdują domki...

Jolu ja to chyba jakas bardzo glupia jestem..bo jak to sie mowi, glupi ma zawsze szczescie, ale zeby 3 koty w 2 tygodnie ?
Mysle o Piraciku i o tym,zeby Go jeszcze skonsultowac z tym oczkiem :roll:
no i imie zmienic na Koala, bo jak sie na niego patrzy to przypomina tego slicznego misia :wink:

elfrida

Od: Pt gru 15, 2006 22:15

Post » Wto sty 20, 2009 10:00

e tam głupi od razu. Przez tyle czasu była cisza domkowa, to jak się posypały to jak z rękawa! Super, doniosłam pani W. o Guciu ;)
Obrazek

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34

Post » Wto sty 20, 2009 10:15

elfrida pisze:Wlasnie mi siedzi na kolanach Cos wartego okol 1500 zl..no moze
z rodowodem tyle, bo to Cos bez rodowodu 8)
ale ''zarezerwowane'' 8) .Wredne to To, ustawia mi koty, nawet na mnie
nie patrz, bo zagryze a ty kobieto mnie miziaj!

Widziałam zdjęcia tego Cosia :1luvu:
Cały czas mi sie takowy marzy - może kiedyś.... 8)

I bardzo się cieszę, że i Forest i Marcysia (moja imienniczka jakby nie było) znalazły domki :dance2: :balony: :dance:
Obrazek

marcjannakape

Od: Pon cze 18, 2007 9:26

Post » Czw sty 22, 2009 22:22

Marcys a ja sie smieje,ze Paskulinda jest tak paskudna,ze az sliczna :wink: ale trzeba Jej przyznac,ze strasznie kochaniutka jest....juz,bo pierwsze pare dni byla wstretna :wink: :evil:

Co dzien wisze na sluchawce i dopytuje,jak sie Forest czuje,bo bardzo przezywa zmiane miejsca, ale jest juz lepiej.Pare dni nic nie jadl, warczal, syczal na Panstwa.Pani Ula podstawiala mu juz chyba wszystkie rodzaje mokrego, jakie mozna, piers z kurczaczka a Forest nic. Wczoraj zaskoczyl i zaczal jesc malymi porcjami royalka,na szczescie wode popijal bo robil siusiu od poczatku...i to bezblednie do kuwety. Na razie zamieszkal w przedpokoju bo w bezmiarze 32 metrowego pokoju czuje sie zagubiony jeszcze....no i jest ich tam dwoch bo upodobal sobie szafke pod lustrem,gdzie siedzi i obserwuje swoje odbicie..hmmm to chyba norma, bo Gucio mial tak samo.

Calkiem nie planowanie odwiedzilam Marcysie,wychowalam Paskude na wlasnej piersi a ta potraktowala mnie tylko jak kogos, kto pomizia i sie z nia pobawi :twisted: well.........
Marcysia ma wszystko gdzies, niczym sie nie przejmuje w przeciwienstwie do Kitka, ktory sie rozchorowal i posmutnial, czuje sie niekochany i odrzucony..w koncu 3 lata byl jedynakiem a tu przyniesli taka Jedna, ktora od razu poczula sie jak u siebie :twisted:
Ania troche zmartwiona, boi sie , ze sie nie dogadaja, ale skoro od poczatku nie doszlo do lapoczynow i jedza razem w odleglosci 20 cm, tzn ,ze musi byc dobrze i potrzebuja tylko troche czasu, zeby sie dogadac..no i oczywiscie 3 razy wiecej okazywania milosci dla Kitka, bo Bure sobie samo poradzi :twisted: :wink: . Poza tym Marcys szczesliwa, widac,ze czuje sie swietnie w nowym Domku i wykorzystuje,kazdy moment,zeby sie przytulic do ludzia :lol:

elfrida

Post » Czw sty 22, 2009 22:46

Ale fajne wieści :) cieszę się bardzo :)

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Czw sty 22, 2009 23:36

gosiaa pisze:Ale fajne wieści :) cieszę się bardzo :)

Gosiu...co prawda odczuwam jakas taka dziwna pustke...bo pomimo
7 minus 1 do konca miesiaca, jakos tak spokojnie, brakuje Ich jakos.....
to napisze sobie tfu, tfu, tfu :wink:

elfrida

Post » Czw sty 22, 2009 23:38

Elfrida ja mam dzisiaj dwa minus jeden

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=84 ... &start=480

Chcesz sie licytować

:wink:

gosiaa

Post » Pt sty 23, 2009 9:53

no to teraz czas na Jaggera, niech zmyka do swego domku! :)

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Sob sty 24, 2009 21:39

gosiaa pisze:Elfrida ja mam dzisiaj dwa minus jeden

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=84 ... &start=480

Chcesz sie licytować

:wink:

Gosiu,tzn. mam sie licytowac w gore, czy w dol? :lol: a jesli chodzi o Ashke to wiesz, ze dwa razy zobaczenia Jej wystarczyly mi, zeby stwierdzic, ze jest przekochana :1luvu:
Wiem, co czujesz i co myslisz..taki Tymczasik juz pewnie nigdy Ci sie nie trafi..mam tak samo z Marcysia, Ona jest taka wyjatkowa i z jednej strony wiem, ze ma lepiej w nowym Domku, wiecej raczek do miziania, wiecej czasu Jej posieconego, ale z drugiej strony swiadomosc Jej wyjatkowosci przytlacza :( no ale skoro obiecalam Marcysiowi, ze znajde Jej najwspanialszy domek, to nie moglam Jej zawiesc w swoich obietnicach :wink:

Wczoraj dlugo rozmawialam z Forestowym Domkiem i widac,ze sa duze postepy, ale bedzie potrzeba jeszcze sporo czasu, zeby ''zmadrzal'' Facet i docenil skakanie nad nim :wink:
Bylam milo zaskoczona relacja Foresta z Wnuczkiem Panstwa....z reszta juz wczesniej o tym wspominali...w relacjach z Wnuczkiem jest bezstresowy, daje sie glaskac, lezec przy nim, bawia sie razem :P
Nie mialam okazji sprawdzic wczesniej, ale tak to jest, jak sie nie ma potomstwa :wink:
Dzisiaj rano dostalam sms-ka, ze dzisiejszej nocy Forest pierwszy raz wszystko zjadl, trzy rodzaje potraw
:roll: ....czyli zaskoczyl i musi byc juz tylko lepiej !!!

Jowitko! zostal Jagger i Zuzka. Jagger to przylepa, miziak, ale takiego dziwnego typu, bo przypuszczam,ze jakby przyszedl domek, to moglabym Go pokazac tylko na zdjeciach, bo taki strachajlo w stosunku do obcych z niego :lol:

elfrida

Post » Sob sty 24, 2009 22:51

elfrida pisze:Gosiu,tzn. mam sie licytowac w gore, czy w dol? :lol: a jesli chodzi o Ashke to wiesz, ze dwa razy zobaczenia Jej wystarczyly mi, zeby stwierdzic, ze jest przekochana :1luvu:
Wiem, co czujesz i co myslisz..taki Tymczasik juz pewnie nigdy Ci sie nie trafi..mam tak samo z Marcysia, Ona jest taka wyjatkowa i z jednej strony wiem, ze ma lepiej w nowym Domku, wiecej raczek do miziania, wiecej czasu Jej posieconego, ale z drugiej strony swiadomosc Jej wyjatkowosci przytlacza :( no ale skoro obiecalam Marcysiowi, ze znajde Jej najwspanialszy domek, to nie moglam Jej zawiesc w swoich obietnicach :wink:

Elfrida nie strasz mnie, ja wierzę w to że jednak tak. Zaczęłam niedawno tymczasowanie, miałam cztery tymczasy i jak na razie w każdym kolejnym byłam bardziej zakochana. Wierzę że się zakocham bo tak około września planuję powiększyć inwentarz :)

Trzymam wielkie kciuki za za twoje tymczasy które pojechały do nowych domków :ok:

gosiaa

Post » Sob sty 24, 2009 23:41

Nie dziekuje Gosiu :wink: .....najbardziej balam sie o Foresta, choc mowilam Domkowi, jak sprawa wyglada i przyznam, ze ostatnio rozmawialam tylko z Pania Ula, poniewaz zawsze jest w domku i powiedziala, zebym zadzwonila w piatek i porozmawiala z mezem...a jak uslyszalam Pani Karolino, wiec sprawa wyglada tak....zmiekly mi nogi, juz uslyszalam w myslach, ze Forest niestety wraca.
Forest nie wraca, tylko Panstwo po prostu martwia sie o niego, zeby sie nie rozchorowal.Co pare dni mam lepsze informacje, wiec musi byc dobrze !

Eeeh, Gosiu, kazdy tymczasik jest wyjatkowy i jedyny w swoim rodzaju! a jezeli planujesz sie ''dokocic'' we wrzesniu to stety, niestety bedziesz pewnie miala duuuuzy wybor :wink: .Serce Ci podpowie najlepiej :wink:, milosc nie wybiera :roll:

elfrida

Post » Nie sty 25, 2009 20:44

Jagger to kot widmo :) Byłam i nawet końcówki ogona tego kota nie widziałam :twisted:
Za to Zuzka była. Kochana, słodka kotunia. Widać, że źle się czuje w stadzie, że boi się innych kotów, że ją denerwują. Ona musi znaleźć nowy domek, najlepiej sama, jestem pewna, że rozkwitnie, tak jak nasz Jack.
Elfiku, rób jej szybciutko dobe zdjęcia i ogłoszenia, póki sezon kociakowy się nie zacznie. Ona ma szansą na super dom, bo jest wyjątkową kotunią :ok:

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Pt sty 30, 2009 17:50

Mokka no ale przeciez w Kocim widmie tez mozna sie zakochac :wink:

No co ja bede sie tutaj rozpisywala....chyba zostanie juz tylko Zuzolek
:roll:

Jedziemy jutro z Jaggerem sprawdzic, czy nowy domek mu sie spodoba, jak mu sie spodoba, to mnie zostawi :placz:
Domek ma juz Kicie i jest wrazliwy na los zwierzat..no ale nie bede przytaczala pol godzinnej rozmowy, no nie chce mi sie nooo :wink:
Oczywiscie zapytalam o oczka, czy Panstwo zwrocili uwage i ze na poczatku, pewnie, tak przypuszczam, bedzie kotem widmo :roll: . Domek swiadomy wszystkiego a cztero osobowa komisja, jednoglosnie wybrala gabkowego Potworka 8)
U Marcysi i Gutka wszystko w porzadku....ale dzisiejszy sms od pana Kazimierza, byl dla mnie sms-em miesiaca !

''Pani Karolinko.Forest od naszej ostatniej rozmowy zmienil sie nie do
poznania.Juz nas polubil i mieszka z nami. Prawie sie juz ucywilizowal.....''

Forest co prawda dawal sie glaskac, zalapal z jedzonkiem, ale zamieszkal w przedpokoju i brany do salonu drapal w drzwi....czyli nie zostalo mu juz nic innego jak poddawanie sie rozpieszczaniu

elfrida

Post » Pt sty 30, 2009 19:15

Elfiku, no jakby Jagger pojechał teraz to bym chyba padła no :) Ale Ty masz passę dobrą teraz, tak trzymaj to i Zuza znajdzie ten swój wymarzony dom. I rozkwitnie :ok:

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

[poprzednia][następna]