Anda i koty 
pixie65 pisze:Tiger_ pisze:Gorzej jest z wynikami moczu:cieżar właściwy ok , ale trochę białka , trochę erytrocytów , i niestety dużo fosforanów
:(:( oraz odczyn moczu kwaśny ......
Kurde .....SUK u tak małego kota ?!
Tiger_ jak odczyn kwaśny to skąd fosforany?
I dlaczego od razu SUK?Tiger_ pisze:przecież jeszcze trzeba mu otworzyć brzuch , żeby te jądra znaleźć ...
Słuchaj, pytałam już na gg ale się nie odzywałaś - masz pewność, że on nie jest....kastrowany?
*anika* pisze:Witajcie. Dostałam info że tu w wątku mam napisać, bo być może ktoś z Was się wybiera niedługo z Lublina do Warszawy, a ja właśnie szukam pilnie transportu dla koteczki Gabrysi. U mnie ma DT tylko do maksymalnie tej soboty, czyli zostają dwa dni, także bardzo, bardzo pilnie szukam. Najlepiej gdyby pojechała w tym (następnym) tygodniu najdalej.
Anda i koty 
Anda pisze:*anika* pisze:Witajcie. Dostałam info że tu w wątku mam napisać, bo być może ktoś z Was się wybiera niedługo z Lublina do Warszawy, a ja właśnie szukam pilnie transportu dla koteczki Gabrysi. U mnie ma DT tylko do maksymalnie tej soboty, czyli zostają dwa dni, także bardzo, bardzo pilnie szukam. Najlepiej gdyby pojechała w tym (następnym) tygodniu najdalej.
Z tego co wiem sprawa transportu koteczki jest już nieaktualna.
Tiger_ pisze:Anda pisze:*anika* pisze:Witajcie. Dostałam info że tu w wątku mam napisać, bo być może ktoś z Was się wybiera niedługo z Lublina do Warszawy, a ja właśnie szukam pilnie transportu dla koteczki Gabrysi. U mnie ma DT tylko do maksymalnie tej soboty, czyli zostają dwa dni, także bardzo, bardzo pilnie szukam. Najlepiej gdyby pojechała w tym (następnym) tygodniu najdalej.
Kotka jedzie na Dt do Krakowa , bo domek w Lublinie chyba się rozmyślił.....
Anda i koty 
Tiger_ pisze:Anda pisze:*anika* pisze:Witajcie. Dostałam info że tu w wątku mam napisać, bo być może ktoś z Was się wybiera niedługo z Lublina do Warszawy, a ja właśnie szukam pilnie transportu dla koteczki Gabrysi. U mnie ma DT tylko do maksymalnie tej soboty, czyli zostają dwa dni, także bardzo, bardzo pilnie szukam. Najlepiej gdyby pojechała w tym (następnym) tygodniu najdalej.
Kotka jedzie na Dt do Krakowa , bo domek w Lublinie chyba się rozmyślił.....
Anda pisze:Kwiatkowo, nie wtrącam się do tego leczenia, ale jaki sens podawac kolejny antybiotyk?
Czy te objawy nie wystąpiły po pierwszym odrobaczaniu?
Może to jednak coś w tym kierunku?
kwiatkowa pisze:Anda pisze:Kwiatkowo, nie wtrącam się do tego leczenia, ale jaki sens podawac kolejny antybiotyk?
Czy te objawy nie wystąpiły po pierwszym odrobaczaniu?
Może to jednak coś w tym kierunku?
Hej, prawdopodobnie po tych zastrzykach, które mamy już nic nie dostanie. Paraliż związany z zapaleniem ucha leczy się antybiotykowo od 4 do 6 tygodni - tak wyczytaliśmy w książkach wet. Ona teraz dostaje 3 tygodnie, ale jeżeli się nic nie zmieni, odstawiamy.
Co do odrobaczania, chyba jednak przyczyna jest gdzie indziej - kotka ewidentnie nie słyszy albo nie dosłyszy na to ucho, na które pochyla głowę... Czy to może być związane z robalami?
kwiatkowa pisze:Hej, prawdopodobnie po tych zastrzykach, które mamy już nic nie dostanie. Paraliż związany z zapaleniem ucha leczy się antybiotykowo od 4 do 6 tygodni - tak wyczytaliśmy w książkach wet. Ona teraz dostaje 3 tygodnie, ale jeżeli się nic nie zmieni, odstawiamy.
Co do odrobaczania, chyba jednak przyczyna jest gdzie indziej - kotka ewidentnie nie słyszy albo nie dosłyszy na to ucho, na które pochyla głowę... Czy to może być związane z robalami?
Anda i koty 
Anda i koty 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości