ale korniszony uwielbiam
Tylko ,ostatnio kupne ,bo mojej roboty mi nie wyszły
Moderator: Estraven
Lemoniada pisze:skaskaNH pisze:Ehh, co ja bym dala dziś za taką wodę spod ogórkówi za takiego domowego kiszonego ogórca tyż
Ja miałam przed chwilą na obiad
Nelly pisze:Orcze wątek niby nie istnieje, Mosia nie ma a wątek pędziCoś mi to przypomina
![]()
I w ogóle, przypomniałaś mi kalair, że mu obie w Mosiu zakochane
Chat pisze:A ja poszlam na kompromis. Przez was przypomnialo mi sie, ze za ogorkami tesknie wiec zrobilam surowke z kiszonej kapustyTZ uwielbia
Ogorkow nie lubi, bo mowi, ze sa zgnile. No, ale jak sie jest z dzikiego kraju, to nie mozna wszystkiego znac i lubic

kalair pisze:moś pisze:a ja jeszcze glodna
A Ty nie śpisz, tylko moje FUJE ścigasz?![]()
![]()
Nelly pisze:Orcze wątek niby nie istnieje, Mosia nie ma a wątek pędziCoś mi to przypomina
![]()
moś pisze:Chat pisze:A ja poszlam na kompromis. Przez was przypomnialo mi sie, ze za ogorkami tesknie wiec zrobilam surowke z kiszonej kapustyTZ uwielbia
Ogorkow nie lubi, bo mowi, ze sa zgnile. No, ale jak sie jest z dzikiego kraju, to nie mozna wszystkiego znac i lubic
zgnile
moś pisze:Nelly pisze:Orcze wątek niby nie istnieje, Mosia nie ma a wątek pędziCoś mi to przypomina
![]()
ze we mnie? dzieki
moś pisze:kalair pisze:moś pisze:a ja jeszcze glodna
A Ty nie śpisz, tylko moje FUJE ścigasz?![]()
![]()
juz nie spie a FUJe zawsze ścigamobojetnie kogo, tamten byl varii jak nic
moś pisze:Chat pisze:A ja poszlam na kompromis. Przez was przypomnialo mi sie, ze za ogorkami tesknie wiec zrobilam surowke z kiszonej kapustyTZ uwielbia
zgnile
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości