ale ciesze sie, ze znajduja sie DT i,ze kociaki mimo tak ciezkiego okresu otrzymuja pomoc. jestescie wszystki wspaniale

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
kochajaca_kociska pisze:dziewczyny, pamietajcie,ze niestety, ale wszystkich kotkow nie da sie uratowac. niektore niestety nie znajda domkow, niektore tez nie da sie oswoic. wiem,ze mnie za to zlinczujecie, ale tez taka jest prawda.
ale ciesze sie, ze znajduja sie DT i,ze kociaki mimo tak ciezkiego okresu otrzymuja pomoc. jestescie wszystki wspaniale
kochajaca_kociska pisze:co do pomocy kotkom?? no coz.. warto probowac, warto pomagac, chocby w tym,zeby sterylizowac kotki..ale chyba nie zawsze kotkom potrzebny jest DS, w koncu one kiedys byly dzikie, a ludzie kociaki udomowili.
violavi pisze:kochajaca_kociska pisze:co do pomocy kotkom?? no coz.. warto probowac, warto pomagac, chocby w tym,zeby sterylizowac kotki..ale chyba nie zawsze kotkom potrzebny jest DS, w koncu one kiedys byly dzikie, a ludzie kociaki udomowili.
Czyli Ty uważasz, że należy je wypuścić, skoro" kiedyś były dzikie", a winni są ludzie, bo je udomowili i właściwie to na własne życzenia mają teraz kłopoty ?
Tak to zrozumiałam z Twojej wypowiedzi.
violavi pisze:Ok.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości