Mru, wystawiłam bazarka
Inka
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dorota pisze:tosiula pisze:Dorota pisze:Monostra pisze:Dorota pisze:Lubicie stac po kolana w sniegu?![]()
Mru
W śniegu na kafelkach fajnie się kopie i ślizga, ale tylko chwilę. Ale nie musimy - pod oknem jest stolik i krzesełko z polarami, ze stolika można na przeskoczyć na półki. Jak są zasypane, Duża odśnieża
.
KK wygodna
Kolejne zastosowanie Duzych![]()
Mru
To może jednak Duże sie liczą
No dobra...
Bywaja przydatne![]()
Mru zgodny
Dorota pisze:tosiula pisze:Dorota pisze:Monostra pisze:Dorota pisze:Lubicie stac po kolana w sniegu?![]()
Mru
W śniegu na kafelkach fajnie się kopie i ślizga, ale tylko chwilę. Ale nie musimy - pod oknem jest stolik i krzesełko z polarami, ze stolika można na przeskoczyć na półki. Jak są zasypane, Duża odśnieża
.
KK wygodna
Kolejne zastosowanie Duzych![]()
Mru
To może jednak Duże sie liczą
No dobra...
Bywaja przydatne![]()
Mru zgodny
MarciaMuuu pisze:brydzień Mru![]()
Duża od Felka - czy to Ipatikine?
Jeśli tak, to znam ten ból
Chat pisze:Ja bardzo prosze nie mylic pojec: to psy maja PANOW, a koty - PERSONEL![]()
Chanelle Rzeczowa
iwcia pisze:Cześć Mru
może jeszcze keidyś do ciebie zajrze, ale nie wiem kiedy Duża mi pozwoli.
Trzymaj się brachu.
Ptachu
Ja-Ba pisze:MRU - Ty masz dużą siłę przebicia wśród kotów... gdyby to było jakoś mozliwe żebyś nakładł Felkowi do łebcia kochanego że jak chce zjeść sobie czasami ulubione swoje surowe mięsko to ono MUSI być wymieszane z tym okropnym, białym proszkiem....i niechby on czasem zrobił mi tą przyjemność i przynajmniej udawał że mu to smakuje...![]()
załamana i bardzo smutna Duża od Felka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 39 gości