Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Avian pisze:Hej Mru
Dzisiaj sie nie dałem skopać z łóżka, położyłem sie "od ściany"![]()
I choć Duża wierzgała i wciskała nogi pode mnie, trzymałem sie mocno![]()
Teraz juz sobie poszła do pracy, Rychu też mnie nie niepokoi, wiec mam całe łóżko dla siebie![]()
Gag
MaryLux pisze:Ceść MruMoja Duza ma seść kłębków wełny. Sama się nimi bawi, jesce jakimiś ostrymi i ogromnymi igłami macha, a nam nie pozwala poturlać tych kłębusków
![]()
![]()
Inka
Dorota pisze:MaryLux pisze:Ceść MruMoja Duza ma seść kłębków wełny. Sama się nimi bawi, jesce jakimiś ostrymi i ogromnymi igłami macha, a nam nie pozwala poturlać tych kłębusków
![]()
![]()
Inka
Mnie sie nieraz udaje odgryzc kawalek![]()
Mru
Sihaja pisze:Hej Mru
Jak mrozek?
MaryLux pisze:Dorota pisze:MaryLux pisze:Ceść MruMoja Duza ma seść kłębków wełny. Sama się nimi bawi, jesce jakimiś ostrymi i ogromnymi igłami macha, a nam nie pozwala poturlać tych kłębusków
![]()
![]()
Inka
Mru
A mi się to jesce nie udałoDuza mówi, ze jakbym to połknęła, to bym sobie ksywdę zrobiła
![]()
Inka zaskoczona
Monostra pisze:Bry Mru!
Zasypało w nocy nasze kocyki i półko-schodki na balkonie. Rozdarliśmy się, że nie ma na czym siedzieć i Duża musiała rano odśnieżać, coś brzydko mamrocząc
. Nas lekko przysypało, ale teraz się już grzejemy. Balkon zasypuje z powrotem
.
KK - prawie śnieżne pantery![]()
Dorota pisze:MaryLux pisze:Dorota pisze:MaryLux pisze:Ceść MruMoja Duza ma seść kłębków wełny. Sama się nimi bawi, jesce jakimiś ostrymi i ogromnymi igłami macha, a nam nie pozwala poturlać tych kłębusków
![]()
![]()
Inka
Mru
A mi się to jesce nie udałoDuza mówi, ze jakbym to połknęła, to bym sobie ksywdę zrobiła
![]()
Inka zaskoczona
Ja odgryzam klebek od robotki![]()
Nie da sie zadnej czesci polknac,
ale Duza fajnie sie wowczas zlosci![]()
Mru
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości