Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Jednak je kocham :-)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sty 03, 2009 11:37

WSZYSTKIEGO DOBREGO W NOWYM ROKU ! bo jeszcze się tu nie odzywałam a czuję, że "człowiek musi, inaczej się udusi"

A więc... (zaczęłam tak z premedytacją) jeśli chodzi o głosowanie na Mistera Drukarni to... nicki tych co głosowały za Adolfem :evil: zapamiętane :twisted: a pozostałym wstrzymującym się dziękuję za dyplomację :wink:
A ja głosuję na mojego Kotletino :P i tak jest najpiękniejszy :love:
ObrazekObrazek

olaxiss

Od: Pt lip 06, 2007 17:15

Post » Sob sty 03, 2009 12:12

Wszystkiego naj ... dla Sznyclandii :D
A Adolf bossski jest i basta :wink:
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Sob sty 03, 2009 14:47

Witam wszystkich miloscnikow watku i oczywiscie sama jego autorke.
Trafilam do niego po przeczytaniu ksiazki Joasi,ktora znalazlam buszujac w ksiegarni. KSIAZKA SWIETNA! gratuluje!
Na forum jestem nie od dzis, malo sie udzielam,ale mam wyadaptowanego z forum kociaka-Misze.
Od dzis dolaczam do fanow watu, musze tylko nadrobic zaleglosci i przeczytac poprzednie czesci.
pozdrawiam wszystkich Noworocznie!
Obrazek

moriam

Od: Pt wrz 28, 2007 11:37

Post » Sob sty 03, 2009 15:21

moriam pisze:Witam wszystkich miloscnikow watku i oczywiscie sama jego autorke.
Trafilam do niego po przeczytaniu ksiazki Joasi,ktora znalazlam buszujac w ksiegarni. KSIAZKA SWIETNA! gratuluje!
Na forum jestem nie od dzis, malo sie udzielam,ale mam wyadaptowanego z forum kociaka-Misze.
Od dzis dolaczam do fanow watu, musze tylko nadrobic zaleglosci i przeczytac poprzednie czesci.
pozdrawiam wszystkich Noworocznie!

Masz cudnego Miszkę :1luvu: :D
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Sob sty 03, 2009 16:24

moriam pisze:Trafilam do niego po przeczytaniu ksiazki Joasi,ktora znalazlam buszujac w ksiegarni. KSIAZKA SWIETNA! gratuluje!

Witaj moriam, moja pierwsza księgarniana czytelniczko ujawniająca się w tym wątku :D . Ależ mi miło, że mając do wyboru tyle innych książek, zdecydowałaś się na kupno właśnie mojej! A dodatkowo wystawiasz mi tak pozytywną recenzję :ok: . No po prostu serce mi urosło, gdy to przeczytałam :1luvu: . Oczywiście zapraszam cię do częstych odwiedzin u nas :D
Obrazek

JoasiaS

Od: Wto sie 02, 2005 18:45

Post » Nie sty 04, 2009 14:15

Wszystkiego NAJKOCIEJSZEGO w Nowym Roku :lol:

W głosowaniu obstaję za Kotletem :) Ma Misiowate pysio :D

Joasiu, rozumiem, że będzie obszerniejsza relacja z wykradania Gucia?? 8)

smoczyca3g

Od: Pon kwi 07, 2008 11:24

Post » Nie sty 04, 2009 15:07

Dziękuje Joasiu dzięki słabości w liczeniu udało nam się dowiedzieć czegoś nowego o Twoich kocich poczynaniach no no rozwijasz się :twisted: mam nadzieję że Adolf jak dawniej Sznyc pozwoli przybyć kiedyś jakiejś zbłąkanej duszy albo przyprowadzi swoją dziewczynę :wink:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Nie sty 04, 2009 16:18

alus1 pisze:Dziękuje Joasiu dzięki słabości w liczeniu udało nam się dowiedzieć czegoś nowego o Twoich kocich poczynaniach no no rozwijasz się :twisted: mam nadzieję że Adolf jak dawniej Sznyc pozwoli przybyć kiedyś jakiejś zbłąkanej duszy albo przyprowadzi swoją dziewczynę :wink:

... albo przychówek :twisted:

Ja sie cieszyłam, ze mam na działce same kocurki, więc nie będzie kociąt a tu g ... :roll:
Kocur przyprowadził kociaka ... już mu 4 miesiąc matkuje :roll:
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Nie sty 04, 2009 17:45

smoczyca3g pisze:Joasiu, rozumiem, że będzie obszerniejsza relacja z wykradania Gucia?? 8)

A co tu relacjonować? Poczciwy Gucio wlazł do transportera na dobre żarło i nawet się nie obejrzał, a już jechał samochodem do drukarni! 8) :lol:

Avian pisze:
alus1 pisze:mam nadzieję że Adolf jak dawniej Sznyc pozwoli przybyć kiedyś jakiejś zbłąkanej duszy albo przyprowadzi swoją dziewczynę :wink:

... albo przychówek :twisted:

Ja sie cieszyłam, ze mam na działce same kocurki, więc nie będzie kociąt a tu g ... :roll:
Kocur przyprowadził kociaka ... już mu 4 miesiąc matkuje :roll:

8O 8O 8O
:strach: :strach: :strach:
Muszę dziada ciachnąć przed wiosną :roll:

EDIT:
Choć on mi na specjalnie towarzyskiego nie wygląda. Właśnie się letko pobili z wracającym na kolację Kotletem :? . Jest więc nadzieja, że uczucia matczyne są mu również obce :twisted: .
Obrazek

JoasiaS

Post » Nie sty 04, 2009 17:52

JoasiaS pisze:Jest więc nadzieja, że uczucia matczyne są mu również obce :twisted: .

obce czy nie miłość nie wybiera :twisted: zobacz co masz w domu :wink:

alus1

Post » Nie sty 04, 2009 17:56

alus1 pisze:
JoasiaS pisze:Jest więc nadzieja, że uczucia matczyne są mu również obce :twisted: .

Przecież jak go ciachnę, to ta miłość nie będzie miała chyba co wybierać, prawda? :evil:
Obrazek

JoasiaS

Post » Nie sty 04, 2009 18:03

JoasiaS pisze:
alus1 pisze:

Przecież jak go ciachnę, to ta miłość nie będzie miała chyba co wybierać, prawda? :evil:

to ciachnięte nie kochają, no popatrz nie wiedziałam :wink:

wymiziaj ode mnie co się da w drukarni i w domku :D

Neronek właśnie przyszedł rozmruczany upomnieć się o drapanie i głaskanie i wtulił się we mnie :lol:

alus1

Post » Nie sty 04, 2009 18:06

JoasiaS pisze:Przecież jak go ciachnę, to ta miłość nie będzie miała chyba co wybierać, prawda? :evil:

He, he... U mnie kocury matkowały chętnie obcym małym kotom. Takie kocury, których nikt by o to nie podejrzewał :lol: . Może sobie jakiegoś przysposobić i przyprowadzić :twisted: .
KK1, KK2, Kocia Koalicja 3
ROWERZYŚCI TO ZUO!

Monostra

Od: Śro lut 08, 2006 21:42

Post » Nie sty 04, 2009 18:09

Monostra pisze:He, he... U mnie kocury matkowały chętnie obcym małym kotom. Takie kocury, których nikt by o to nie podejrzewał :lol: . Może sobie jakiegoś przysposobić i przyprowadzić :twisted: .

Jak to zrobi, znajdę dom i jemu, i każdemu małemu kociemu gnojkowi, którego przyprowadzi :evil: . Myślę, że będzie rozsądny :twisted:
Obrazek

JoasiaS

Post » Nie sty 04, 2009 18:12

JoasiaS pisze:
Monostra pisze:He, he... U mnie kocury matkowały chętnie obcym małym kotom. Takie kocury, których nikt by o to nie podejrzewał :lol: . Może sobie jakiegoś przysposobić i przyprowadzić :twisted: .

Jak to zrobi, znajdę dom i jemu, i każdemu małemu kociemu gnojkowi, którego przyprowadzi :evil: . Myślę, że będzie rozsądny :twisted:

tego jesteśmy pewne w końcu masz świetną "łapkę" do udomawiania :wink:

alus1

[poprzednia][następna]