W czasie gdy ja spałam natrzaskały 5 stron wątku Moderator: Estraven
W czasie gdy ja spałam natrzaskały 5 stron wątku trawa11 pisze:Bolkowa pisze:A mnie wtedy przyszło do głowy, że żona dostała prezent (bilet) i karę - bo zamiast 70letniego męża mieć u boku 90-latkaO tragedio
oj ,to ja musze sobie zyczenie obmyslic ,bo za niedługo i nas mogą zapytac![]()
![]()
![]()
Lemoniada pisze:I co? I co? O tym mówiłam!W czasie gdy ja spałam natrzaskały 5 stron wątku
Idę z Mocusiem na spacer, doczytam po powrocie. Tylko co ja tu zastanę po powrocie
Lemoniada pisze:I co? I co? O tym mówiłam!W czasie gdy ja spałam natrzaskały 5 stron wątku
Idę z Mocusiem na spacer, doczytam po powrocie. Tylko co ja tu zastanę po powrocie
Bolkowa pisze:trawa11 pisze:Bolkowa pisze:A mnie wtedy przyszło do głowy, że żona dostała prezent (bilet) i karę - bo zamiast 70letniego męża mieć u boku 90-latkaO tragedio
![]()
![]()
Trawko, lepiej z TŻtem ustalcie, żeby problemów potem nie było
skaskaNH pisze:Zmarnowany Budyś
A chłopaki razem też bosko wyglądają
P.s. Mośka, ja Ci już pisałam, że Ty jak dobre wino jesteś, upływ czasu Ci służy
moś pisze:skaskaNH pisze:Zmarnowany Budyś
P.s. Mośka, ja Ci już pisałam, że Ty jak dobre wino jesteś, upływ czasu Ci służy
Juz my Kaśki wiemy co nam sluzy![]()
Bolkowa pisze:Zdjęcia Plaskatych śliczne, ale Budyś the best.
No i Mośka w dwóch wydaniach - długo i krótkowłosej![]()
A o życzeniowej zmianie lat był swego czasu taki kawał:
Na Mszy z okazji 50rocznicy ślubu jubilaci dowiadują się, że mogą powiedzieć 1 życzenie - za długie i uczciwe wspólne życie w nagrodę będzie ono spełnione. Pani poprosiła więc o podróż dookoła świata - no i dostała bilet na rejs. Pan poprosił o to by żona była o 20lat młodsza - też otrzymał................
20 lat więcej
kalair pisze:skaskaNH pisze:Zmarnowany Budyś
No też jej to próbuję wbić do łebka,nie chce wierzyć!![]()
moś pisze:kalair pisze:skaskaNH pisze:Zmarnowany Budyś
No też jej to próbuję wbić do łebka,nie chce wierzyć!![]()
Moje przemile siostrzenice kupily mi pod choinke zestaw kosmetykow..dla cery dojrzalej..rozumiecie..wrrr
trawa11 pisze:Bolkowa pisze:trawa11 pisze:Bolkowa pisze:A mnie wtedy przyszło do głowy, że żona dostała prezent (bilet) i karę - bo zamiast 70letniego męża mieć u boku 90-latkaO tragedio
![]()
![]()
no![]()
a jak jednak On sam zapragnie młodszej żonki.to co wtedy
![]()
![]()
moś pisze:trawa11 pisze:Bolkowa pisze:trawa11 pisze:Bolkowa pisze:A mnie wtedy przyszło do głowy, że żona dostała prezent (bilet) i karę - bo zamiast 70letniego męża mieć u boku 90-latkaO tragedio
![]()
![]()
no![]()
a jak jednak On sam zapragnie młodszej żonki.to co wtedy
![]()
![]()
to predezej czy pozniej go kara spotka- dostanie zawalu z przepracowania![]()

trawa11 pisze:pewnie się pomyliły
moś pisze:trawa11 pisze:pewnie się pomyliły
Pewnie, sie tlumaczyly ze to profilaktycznie![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 16 gości