Szybkie pytanko: NUTRA

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 16, 2003 23:41

Beata pisze:Ja kupowalam u KasiD worek 7,5 kg za 95 zl.
Moge Ci podeslac troche na sprobowanie jak chcesz. Jak krowki skoncza ten worek to i tak zgodnie z zaleceniami wetki przejda na cos innego.

Beato - dziękuję za wiadomości! :D To mnie utwierdza w tym, że to dobra karma - skoro Daisy ją lubi 8) :lol:
Pomarańczową mam w dokładnie tej samej cenie co Ty u KasiD :D
A jeszcze liczę, że trochę uda mi się cenę obniżyć.
Marzy mi się zakupienie takiej dobrej karmy dla kotów ze schroniska 8) ale na razie pssst... i nie mówię nic. Zobaczymy ile pieniędzy się uzbierało :)

ryśka

Od: Sob wrz 07, 2002 11:34

Post » Wto gru 16, 2003 23:44

Świetnie ale by sobie kociaki pałaszowały. A karma dobra naprawdę, smakuje jak suszone miesko, musiałam sprawdzic, no co i taka tłuściutka.
"NiechodziOToByCzłowiekMiałKota,TylkoByKotMiałCzłowieka"
Obrazek

RyuChanek i Betix

Od: Śro lis 05, 2003 11:48

Post » Wto gru 23, 2003 16:06

Nelly pisze:Nutra :) ulubiona karma Marcysia - jak się okazało i potwierdziło. Przedkłada ją ponad wszystkie inne.
Nie wiem jaka Nutra, bo kupuję ważoną - nie pytałam nawet. Kupiłam raz "z braku laku" w jednym sklepie i ponieważ przypadła mu do gustu dokupuję. Za mały woreczek ok 20 dkg płacę coś około 4 zł.
Kształt chupek to takie okołó centymetrowe kwardaciki z dziurką w środku - wiesz może jaka to jest?

Nelly, ta karma to Nutra dla kastratów. Mara wybiera ją z innych jak Kopciuszek groch z popiołu...
...

Padme

Od: Pon lut 04, 2002 15:32

[poprzednia]