Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
olesia.b pisze:Biedny maluszek. Ajszus on mógł mieć jakąś wadę wrodzoną, dlatego był taki słabiutki...
Sunia byla znaleziona, zostawilismy w lecznicy, dalismy na sterylke, odrobczenie, szczepienie. Byla tam kilkanascie dni, szukanie domku, domek sie nie znalazl, zabralismy do siebie. I mi nie przyszlo do glowy zeby sprawdzic, zreszta siersc juz pewnie bylaby znowu..i nie wiem czy w koncu jej przypadkiem tez szczepienia nie oszczedzil..agul-la pisze:mi się w głowie nie mieści, że pies miał zabieg, a nie miał!ajszus, a czy po tej niby sterylizacji sunia miała wygoloną sierść na brzuchu?ranę po operacji itp?
po kilkunastu dniach nie odrosła by jeszczeajszus pisze:Sunia byla znaleziona, zostawilismy w lecznicy, dalismy na sterylke, odrobczenie, szczepienie. Byla tam kilkanascie dni, szukanie domku, domek sie nie znalazl, zabralismy do siebie. I mi nie przyszlo do glowy zeby sprawdzic, zreszta siersc juz pewnie bylaby znowu..i nie wiem czy w koncu jej przypadkiem tez szczepienia nie oszczedzil..agul-la pisze:mi się w głowie nie mieści, że pies miał zabieg, a nie miał!ajszus, a czy po tej niby sterylizacji sunia miała wygoloną sierść na brzuchu?ranę po operacji itp?
Mysza pisze:po kilkunastu dniach nie odrosła by jeszczeajszus pisze:Sunia byla znaleziona, zostawilismy w lecznicy, dalismy na sterylke, odrobczenie, szczepienie. Byla tam kilkanascie dni, szukanie domku, domek sie nie znalazl, zabralismy do siebie. I mi nie przyszlo do glowy zeby sprawdzic, zreszta siersc juz pewnie bylaby znowu..i nie wiem czy w koncu jej przypadkiem tez szczepienia nie oszczedzil..agul-la pisze:mi się w głowie nie mieści, że pies miał zabieg, a nie miał!ajszus, a czy po tej niby sterylizacji sunia miała wygoloną sierść na brzuchu?ranę po operacji itp?
a jak miała mieś i sterylkę i odroaczenie , szczepienie zrobione w kilkanaście dni, to tak sporo na raz, więc pewnie sterylki jeszze nie zrobili. Zresztą jakby zrobili to szwy by musiała mieć zdejmowane już będąc u Was, jakąś kontrolę przejść.
Ale mogli o tym poinformowac...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 499 gości