Ciesze sie, ze macie sie dobrze i tylko zdjec z drapaka mi malo

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewaw pisze:Zdjęć wrzucę więcej w Świeta. Ciągle latam za kociastymi z aparatemA od Mikołaja mam dostać cyfrówkę
bo teraz to latam z pożyczoną od taty. W końcu będę mieć swoją
![]()
![]()
Kociaste moje takie pięknoty są, że tylko pstrykac i pstrykać. Wczoraj Nikitka np najpierw się zaszyła pod kocykiem, tylko nosek jej wystawał i łapulka, no cudo po prostu - fotkę strzeliłam
A potem - jak szykowałam się do wyjścia - to Nikitka sobie pod główeczkę wzięłą mój szalik i rękawiczki naszykowane, boziu, jaki to był cudny widoczek, rozpłynąć się można było
Fotka jest
A Rudi czasami, jak sobie łapki pod łepek podłoży i taka minkę zrobi... to zacałować by się chciało. Rysiulek się jak naleśnik zwija w hamaczku
A Mefik mój misiaczek najsłodszy to już w ogóle cudo do schrupania. Obiecuję, że w Święta fotki będą
ewaw pisze:Dziękujemy za życzenia!!!
Wszystkim życzymy
RADOSNYCH ŚWIĄT I SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!!!
ewa + kotki![]()
![]()
Nelly pisze:Juz życzenia?![]()
Ja też życzę wszystkim gwiazdki z nieba na te święta![]()
I zdrówko żeby dopisało i nastrój i pogoda !!! (podobno ma być biało).
Pachnących, słodkich świąt życzę.
jerzykowka pisze:PoczekamyDziekujemy i sciskamy sredecznie, jeszcze raz zyczac najlepszego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I dla wszystkich Ciotek, ktore tu spotykam rowniez najlepsze zyczenia wszelkiej wspanialosci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I dl wszystkich naszych ukochanych Footerek- oczywiscie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ewaw pisze:(...) Wczoraj miałam cały dzień sprzątać(...)
Wojtek pisze:Również życzymy Wam Pogodnych Świątewaw pisze:(...) Wczoraj miałam cały dzień sprzątać(...)
Nie przesadzaj. Dopiero się wprowadziłaś, to tam jeszcze nie ma nic do sprzątania
Wojtek pisze:Również życzymy Wam Pogodnych Świątewaw pisze:(...) Wczoraj miałam cały dzień sprzątać(...)
Nie przesadzaj. Dopiero się wprowadziłaś, to tam jeszcze nie ma nic do sprzątania
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 19 gości