MAJORKOWI: Samo życie...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 15, 2003 19:49

Oj, Zuziaczku, musisz uzbroić się w cierpliwośc. Znaczy, nie zakładja garnków na głowę ani żadnych takich, ale poczekac musisz, Cyko musi zrozumieć, że jesteś kumpela...
Budyń
[url=http://www.TickerFactory.com/]
Obrazek
[/url]

lady_in_blue

Od: Pon kwi 22, 2002 10:35

Post » Pon gru 15, 2003 21:31

cześć jestem Bodzio. dla przyjaciół Ładź
widze że tu dużo problemów macie drodzy koledzy, z nowymi lokatorami/kami
no to ja wam muszę wyznać że chyba w tym tygodniu przyjedzie taki wujek z PUSIĄ!!!
ponieważ wujek ten jedzie, jak mi to większa tłumaczyła, za dużą wodę na jakiś czas i Pusia zostanie u nas!
była u mnie już raz, nawet sobie nie wyobrażacie jaka ona jest cudna chyba się zakochałem :love: . Tylko że ona cały czas na mnie prychała, nie wiecie przypadkiem co to oznacza? Mały flirt? :twisted:

ściskam łapki panom i liże w uszko piękne panie
Bodzisław

PS. mam z Pusią fote ino nie wiem gdzie jest (fota nie Pusia). jak znajdę to wam pokaże 8)

Misiu Majorze sorrki że ci wątek zaśmiecam, ale kajsik musze napisać, nie? :roll:
Obrazek

Shimi

Od: Pt lis 21, 2003 16:37

Post » Pon gru 15, 2003 21:35

Misiek, Ty jak już skończysz aniołowac Gackowi, to może byś zrobił porządek w tym wątku? Bo tak to masz - przychodzi jakiś nowy i od razu nasze kotki po uszach liże, a?

Bodziu, słońce złote - jak prychała to znaczy, że sie wstydzie, ale nie byłaby od tego ta twoja lalunia.... :twisted:

I jęzor precz od niektórych uszu...

Budyń
Obrazek
[/url]

lady_in_blue

Post » Wto gru 16, 2003 11:18

AnnaP.P. pisze:Misiek, Ty jak już skończysz aniołowac Gackowi, to może byś zrobił porządek w tym wątku? Budyń

Budyń, jak ja Cię lubię, stary przyjacielu! Ja Gackowi aniołuję do czasu; urabiam go na kumpla do zabawy, nawet próbowałem naskoczyć na niego, ale mnie ofuknął. Ty i ja mamy piękne ogony, wiesz o czym mówie, i Gacek wczoraj obwąchał czubeczek mojego, a ja się zawstydziłem i wlazłem na tapicerę, udając że nie wiem o co chodzi. Coś się na Sylwestra szykuje, jakiś catbal czy coś, ale ja i tak będę tańczył z Mi-Norką flamenco. Miś Major
Kocie wiersze i KociennikObrazek
Obrazek
Holmes & Watson (Brytole)
Gacek[*] Mika[*] Romek[*] Ziutek[*] Norka[*] Miś Major[*] Tymoteusz[*] Miodunka[*]Bambina[*] Felek[*]

Majorka

Od: Pt lis 29, 2002 10:06

Post » Wto gru 16, 2003 11:22

Majorka pisze:ale ja i tak będę tańczył z Mi-Norką flamenco. Miś Major

Fiu, fiu, flamenco z Mi-Norką. Niektórym to się powodzi. U mnie ciągle coś wspominają, że jedziemy. Jedziemy do wieży. Białej wieży. Jak ja nie cierpię jeździć samochodem... Ale jedziemy. BluMka też jedzie. I Pretoria, hymmmm, ale z tego co słysząłem, mieszkac będzie gdzie indziej. No to już my z BluMką będziemy obertasy sami wyczyniac... :twisted:
Obrazek
[/url]

lady_in_blue

Post » Wto gru 16, 2003 11:25

To Blue Madam będzie w tej białej wieży siedziała? Jeśli tak, to nie zapomnij Budyń pomalować sobie konia na zielono! MM.
Obrazek
Gacek[*] Mika[*] Romek[*] Ziutek[*] Norka[*] Miś Major[*] Tymoteusz[*] Miodunka[*]Bambina[*] Felek[*]

Majorka

Post » Wto gru 16, 2003 11:34

No kawalerowie!
Bedziecie musieli ratować księżniczkę zamkniętą w wieży!

Wojtek

Od: Śro wrz 03, 2003 3:43

Post » Wto gru 16, 2003 11:41

Shimi pisze:Tylko że ona cały czas na mnie prychała, nie wiecie przypadkiem co to oznacza? Mały flirt? :twisted:

Bodziu, kobiet nie znasz? Musi trochę poprychać, żebyś nie myślał, że jest taka łatwa! Posiedź tu z nami trochę, to się nauczysz jak z kobietami należy psotępować! Miś Major
Obrazek

Majorka

Post » Czw sty 08, 2004 14:52

Cześć, Koleżanki i Koledzy, oj się porobiło, bardzo byłem zajętyk. Ale już wiem na pewno - mam nowego przyjaciela, on jest co prawda sporo starszy ode mnie, ale słucha mnie we wszystkim, naśladuje i niedługo będzie jeszcze bardziej pewny siebie niż ja, Miś Major. W każdym razie obu nam się podoba ta sama mała czarna, zgrabna bestia jest.
Baliście się fajerwerków? Ja się wcale nie bałem! Chciałem na balkon wyjść i podziwiać te kolorowe wybuchy, ale łaciata i czarna były zestresowane i Majorka zakryła ekran... okno znaczy.
Psze Pani od Budynia, czy Pani chciała z Budynia zrobić pudding świąteczny? 8O
Hruptaczku-Kurczaczku, nie dawaj się tym dwóm bestiom - po pysku raz i drugi daj. Ale że też się uchowałaś jeszcze, z tego co Twoja duża pisze, to oni strasznie Cię mordują, aż mi sierść cierpnie. To na razie tyle, Miś Major, z poważpaniem.
Obrazek

Majorka

Post » Czw sty 08, 2004 15:10

Majorka pisze:Psze Pani od Budynia, czy Pani chciała z Budynia zrobić pudding świąteczny? 8O

Misiaczku, słonko Ty moje rude.... Pudding z Budynia? Jakże bym mogła... Ale sam rozumiesz, kryzys rynkowy, karpie drogie jak jasna cho....Ups...
W każym razie Budyń uniknął nafaszerowania i przesyła Ci pozdrowienia, kolego z okładki... :D
Obrazek
[/url]

lady_in_blue

Post » Czw sty 08, 2004 15:16

O, psze Pani od Budynia, to on tylko spał w tym piekarniku, z serca mi spadł ciężar! A w którym rzędzie Budyń się załapał, bo Majory schowały kalendarz i dumają gdzie gwóźdź mają wbić i ja go nie widziałem, a podobno też tam jestem i Budynia bym chciał zobaczyć jako żywo. Miś Major, PaniRudeSłonko :oops:
Obrazek

Majorka

Post » Czw sty 08, 2004 15:18

Majorka pisze:A w którym rzędzie Budyń się załapał

Budyń jest nad drugim zerem.... :D
Obrazek
[/url]

lady_in_blue

Post » Czw sty 08, 2004 15:20

AnnaP.P. pisze:Budyń jest nad drugim zerem.... :D

Ojej, to złapali go jak do kuwety akurat szedł? 8O
Obrazek

Majorka

Post » Czw sty 08, 2004 15:35

Majorka pisze:
AnnaP.P. pisze:Budyń jest nad drugim zerem.... :D

Ojej, to złapali go jak do kuwety akurat szedł? 8O

:lol: :lol: :lol:
Obrazek
[/url]

lady_in_blue

Post » Pt sty 09, 2004 9:58

Budyń, Ty nad drugim zerem, ja pod pierwszym zerem, czy to jakiś spisek albo pułapka?!!!!
BTW, prawdziwy gwiazdor z Ciebie, ho ho bracie, ale jesteś przystojny na tych zdjęciach!
Obrazek

Majorka

[poprzednia][następna]