Skierka z uciętym językiem, Skierka za TM :( ...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie gru 14, 2008 22:53

Ale wspaniała kocia przyjaźń.
Skierka w swoim domku szczęśliwa a i Renia zadowolona z towarzystwa. Śliczne dwie panny.

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Nie gru 14, 2008 23:02

Wiedzialam że Renia prędzej czy później będzie już na całego myć Skiereczkę ale nie spodziewałam się że Skierka tak szybko pozwoli jej na taką zażyłość! To cudne...cudne!!! :1luvu:
Obrazek

Ewik

Od: Pt lip 25, 2003 22:55

Post » Pon gru 15, 2008 16:27

nadrabiam z czytaniem i takie wspaniale wiadomosci i zdjecia :D :D
Cudowna Skiereczka :1luvu:
Renia jest piekna kotka :love:
Obie sie zaprzyjaznily i Renia tak wspaniale sie opiekuje Skierka :D
Tak bardzo sie ciesze :D a dla Fioletowego Ksiezyca wilelki uklon
Tak mi lepiej zrobilo na sercu
Obrazek ObrazekObrazek

sarra

Od: Czw paź 09, 2008 1:40

Post » Pon gru 15, 2008 17:12

Ogladajac cudne wspolne zdjecia koteczek poplakalam sie jak bobr. Sa tak wzruszajace, piekne i krzepiace!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dziekujemy Fioletowy Ksiezycu
:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pon gru 15, 2008 21:14 kot

zdjecia bomba dopiero teraz doczytałam az sie chce zyc

pini1

Od: Nie cze 30, 2002 19:56

Post » Pon gru 15, 2008 22:29 Re: kot

pini1 pisze:zdjecia bomba dopiero teraz doczytałam az sie chce zyc

I Skiereczka jest dowodem na to, że zawsze trzeba podejmować próbę ratowania zwierzaka - nawet jak szanse są niewielkie, a rokowania niezbyt dobre. Pod warunkiem oczywiście, że zwierzak nie cierpi i nie będzie cierpiał.

Pini1 - wielkie pokłony dla Ciebie i wielkie pokłony dla Pani Anny i Jej Mamy.
To tylko dzięki Mamie Pani Anny, Pani Annie i Pini1 - osobom, które uratowały Skierkę i zainicjowały łańcuch dobrych serc dzięki którym Skierka jest u Fioletowego_Księżyca. Żyje i ma się doskonale :D :D

Oj - tak jakoś sentymentalnie mnie dzisiaj naszło :oops:

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Czw gru 18, 2008 9:34 kot

:oops:

pini1

Od: Nie cze 30, 2002 19:56

Post » Pt gru 19, 2008 10:29

Witam!
Dobre wieści od Księżyca i zdjęcia szczęśliwej Skiereczki to dla mnie i mojej Mamy najpiękniejszy bożonarodzeniowy prezent.
Jeszcze raz z całego serca dziękuję i życzę wszystkim spokojnych, pełnych miłości i kociego mruczenia Świąt.
Anna i kot>kot>kot>kot>kot>kot>kot>

Anna Katolik

Od: Nie lis 09, 2008 17:52

Post » Pt gru 19, 2008 11:45

Ja-Ba pisze:Fotki zamieszczane przez Fioletowy_księżyc to jak widzę, zbiorowa terapia dla wszystkich ciotek :wink: :wink: ale nic dziwnego... na co dzień często mamy kontakt z wiatrakami nie do przewalczenia, z murami nie do przebicia, z przegranymi walkami o kocie życie. Dlatego właśnie takich jak to zakończeń czepiamy się tak mocno czerpiąc z nich siły do dalszych działań w sprawie pokrzywdzonych kotów... więc Fioletowy Księżycu, apelujemy o wyrozumiałość.... :D :D

Mam dokładnie takie samo wytłumaczenie, pewnych nerwowych wpisów :wink: żądnych relacji ciotek :D

A zdjęcia zamieszczone przez Fioletowy_Księżyc są po prostu bossskie :mrgreen:
Frędzel ...razem z nami od 22.12.2007 do 31.07.2009 (godz.9.15) ...w pamięci i sercach na zawsze [*] ['] [*]
Obrazek Obrazek

Granula

Od: Wto sie 28, 2007 22:15
Lokalizacja: był Kraków -> później Bielsko-Biała -> aktualnie Żory woj.śląskie

Post » Nie gru 21, 2008 19:41

Witam wszystkie kocie ciocie serdecznie. Strasznie mi miło i jakoś tak ciepło na sercu, że zdjęcia mojego maluszka wzbudziły taką radość na forum. Macie Panie rację, świadomość, że są jeszcze na świecie tak dobrzy i tak wrażliwi ludzie jak Wy, podnosi człowieka bardzo na duchu. To dzięki Wam Skierka jest częścią naszej rodziny i prawdopodobnie również dzięki tak wspaniałym ludziom jak Wy udało się przetrwać naszej drugiej kotce Reni, zanim trafiła do nas ze schroniska (bo też nie miała szczęśliwego dzieciństwa).
Kotki bardzo się polubiły, co widać na fotkach. Bawią się razem, śpią razem, ale też tłuką się razem co najmniej raz dziennie :roll: :ok: , na szczęście w celach czysto rozrywkowych, bez cienia nienawiści. Na zdjęciach- śpiąca Skierka i wykorzystująca okazję do pomatkowania Renia, najpierw toaleta potem wspólne układanie sie do snu. I tak wylizane, że aż mokre futerko przytulonej do Renatki, Skierki.

Życzymy Wszystkim Wesołych i Radosnych Świąt
Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Kasia

Fioletowy_Ksiezyc

Od: Wto paź 28, 2008 15:51

Post » Nie gru 21, 2008 19:52

Fioletowy Księżycu, po prostu brak słów :1luvu:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Nie gru 21, 2008 19:54

Cuda!! Jeszcze nie widzieliśmy Skiereczki z tak rozanielona miną! :D :D
Wszystkiego Najlepszego dla Was Fioletowy Księzyciu i świateczne głaski dla szczęśliwych koteczek...się wzruszyłam...znowu :cry: :cry:
Jak ten los przewrotny...Skiereczka musiała stracić języczek żeby zyskać tak cudowny domek i szczęśliwe życie..ech...
Obrazek

Ewik

Od: Pt lip 25, 2003 22:55

Post » Nie gru 21, 2008 19:54

Jaka cudna kartka świąteczna :love:
To tylko ja,
Tż Gretty
:cat3: Kot. Nie dla idiotów!

Gretta

Od: Wto lip 18, 2006 12:53

Post » Nie gru 21, 2008 20:00

Woooow!!! Jakie cudowne zdjęcia :lol: :lol: i jakie szczęśliwe dwie koteczki :love: :love:
Skiereczka trafiła do kociego raju :love: :love: i koleżanka Renia pomagająca w toalecie :love: :love: CUDO!!!

Fioletowy Księżycu - Wesołych Świąt dla Ciebie, całej Twojej wspaniałej Rodziny i dla cudownych koteczek :s2: :s2:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Nie gru 21, 2008 20:10

zuzia96 pisze:Woooow!!! Jakie cudowne zdjęcia :lol: :lol: i jakie szczęśliwe dwie koteczki :love: :love:
Skiereczka trafiła do kociego raju :love: :love: i koleżanka Renia pomagająca w toalecie :love: :love: CUDO!!!

Fioletowy Księżycu - Wesołych Świąt dla Ciebie, całej Twojej wspaniałej Rodziny i dla cudownych koteczek :s2: :s2:
dołączam się :s2: :s2: :s2:
Obrazek Obrazek Obrazek

czycha3

Od: Czw paź 09, 2008 17:38

[poprzednia][następna]