Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
JoasiaS pisze:Oj, z jednej strony szkoda, ale z drugiej - nacieszysz się jeszcze Kredką. A długo jeszcze będzie u ciebie?
Cameo pisze:A ja myślę o zostawieniu jej na stałe, pokochałam tą małą i nie tylko ja........![]()
Cameo pisze:JoasiaS pisze:Oj, z jednej strony szkoda, ale z drugiej - nacieszysz się jeszcze Kredką. A długo jeszcze będzie u ciebie?
Jak nowa pani Kredki wyzdrowieje, wtedy przyjedzie po nią osobiście.
A ja myślę o zostawieniu jej na stałe, pokochałam tą małą i nie tylko ja........![]()
Cameo pisze:A ja myślę o zostawieniu jej na stałe, pokochałam tą małą i nie tylko ja........![]()
xandra pisze:Cameo pisze:A ja myślę o zostawieniu jej na stałe, pokochałam tą małą i nie tylko ja........![]()
czy ktoś ma kontakt z Cameo?
oddaję Katarzynie moją ruda i jakby Cameo Kredki jednak nie oddawała, to razem z rudą poszłaby do niej moja bura dziewczyneczka, która już dłuuugo szuka domu - tak to by było wiadomo, że dziewczynki się znają a kochają się bardzo
Cameo - PRIVA MASZ! odbierz proszę...
xandra pisze:to już niech sie umawiają dziewczyny - Katarzyna i Cameo...
ja nie mam nic do gadania, po prostu pytam, mam o tyle łatwiej ze to też Warszawa i Ruda od razu by nie była sama...
eh
Cameo pisze:Jestem... mam problemy z internetem w laptopie![]()
![]()
Dagmaro masz PW
Kaprys2004 pisze:I co, i co..???
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości