anna09 pisze:trawa11 pisze:35 zł
O widzę, że sama ze sobą licytujesz![]()
przynajmniej cos sie dzieje

Moderator: Moderatorzy
anna09 pisze:Zwyciężyła trawa11, która na finiszu przelicytowała samą siebieGratuluję i bardzo dziękuję
![]()
Laserki są dwa, więc proszę Elwirkę, która wylicytowała drugą co do wielkości kwotę (a właściwie trzecią) o informację, czy jest chętna nabyć laserek za wylicytowaną przez siebie kwotę.
Proszę o przelanie pieniędzy na konto jola.goc, i wysłanie mi na pw wiadomości z danymi do wysyłki.
Jeszcze raz bardzo dziękuję wszystkim licytującym
trawa11 pisze:a czy osobiscie pieniazki mogę jutro Joli dac![]()
![]()
anna09 pisze:Zwyciężyła trawa11, która na finiszu przelicytowała samą siebieGratuluję i bardzo dziękuję
![]()
Laserki są dwa, więc proszę Elwirkę, która wylicytowała drugą co do wielkości kwotę (a właściwie trzecią) o informację, czy jest chętna nabyć laserek za wylicytowaną przez siebie kwotę.
Proszę o przelanie pieniędzy na konto jola.goc, i wysłanie mi na pw wiadomości z danymi do wysyłki.
Jeszcze raz bardzo dziękuję wszystkim licytującym
Elwirka pisze:O nie wygrałam a mam laserekMyślę, że moje pannice a właściwie już panie mimo wszystko się ucieszą
anna09 pisze:Elwirka pisze:O nie wygrałam a mam laserekMyślę, że moje pannice a właściwie już panie mimo wszystko się ucieszą
Czyli jesteś chętna na drugi laserek?Mam go wysłać, czy wolisz odbiór osobisty?
Elwirka pisze:anna09 pisze:Elwirka pisze:O nie wygrałam a mam laserekMyślę, że moje pannice a właściwie już panie mimo wszystko się ucieszą
Czyli jesteś chętna na drugi laserek?Mam go wysłać, czy wolisz odbiór osobisty?
Jestem chętna, jeśli uda nam się dogadać czasowo to możemy się spotkać.
anna09 pisze:
Ciekawe, czy koteczkom spodobają się nowe zabawki
Elwirka pisze:anna09 pisze:
Ciekawe, czy koteczkom spodobają się nowe zabawki
Niestety nie miałam jeszcze czasu na wypróbowanie nowej zabawki![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości