MAJORKOWI: Samo życie...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 12, 2003 15:00

Majorka pisze:na wszelki wypadek wczoraj się zakrztusiłem, ale Majorka zrobiła ze mnie zająca

:lol: :lol: :lol: zaplułam monitor...
przepraszam Misiu, wcale nie śmiałam się z Ciebei w roli zająca.
Ciotki jak ciotki, ale nowy braciak - to może być całkiem fajne, trzymaj się stary!
[url=http://www.TickerFactory.com/]
Obrazek
[/url]

lady_in_blue

Od: Pon kwi 22, 2002 10:35

Post » Pt gru 12, 2003 15:02

Misiu - moja dwunozna cos kombinuje. Przypilnuje ja w domu i dam znac. Dziwne rzeczy wczoraj robila. Niby po co mi 4 miski?
Marrrau

Twoja Cykoria
Monika & Ruda i Kropek. Za TM Bursztyn, Kocinka, Cykoria, Wodzik, Dyś i Zuzia..
Nasz wątek http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46 ... #p10850216

Monika

Od: Pt lut 22, 2002 12:49

Post » Pt gru 12, 2003 15:06

Cztery miski? 8O Taki masz apetyt? Nie, to musi być jakiś podstęp... Coś tu o bracie piszą... A Major Bis też wczoraj coś bąkał o braciszku... Ale przecież żadna z moich pań nie jest pardon ciężarna... Cykorio, mam cykora, Ty też? Miś Major.
Kocie wiersze i KociennikObrazek
Obrazek
Holmes & Watson (Brytole)
Gacek[*] Mika[*] Romek[*] Ziutek[*] Norka[*] Miś Major[*] Tymoteusz[*] Miodunka[*]Bambina[*] Felek[*]

Majorka

Od: Pt lis 29, 2002 10:06

Post » Pt gru 12, 2003 15:12

Tez Misiu, tez. Braciszek? Moja pancia to mowi, ze ostatnio schudla. Kiedys mialam duzo rodzenstwa, ale to bylo dawno. Potem sie dzialy rozne straszne rzeczy. Teraz mi tu dobrze, mam caly dom dla siebie. Czasem tylko troszke mi sie nudzi.
Niepokoja mnie te 4 miski. Dwie moje wystarczaja mi w zupelnosci, a te nowe wcale mi sie nie podobaja.

Cykoria

Monika

Post » Pt gru 12, 2003 15:14

Zaraz zaraz, coś o jakimś gacku była mowa, ale przecież gacki to nietoperze, powariowali w domu, czy co? Psze pani od Budynia, pani mi powie, czy nietoperze są trujące? Albo niebezpieczne? I czy to prawda że patrzą do góry nogami? Ja się troszeczkę boję!
Mmmiś Maaaaaa :placz: jor, z poważaniem...
Obrazek
Gacek[*] Mika[*] Romek[*] Ziutek[*] Norka[*] Miś Major[*] Tymoteusz[*] Miodunka[*]Bambina[*] Felek[*]

Majorka

Post » Pt gru 12, 2003 15:16

Monika pisze:Niepokoja mnie te 4 miski. Dwie moje wystarczaja mi w zupelnosci, a te nowe wcale mi sie nie podobaja.Cykoria

Cykorio, może to kuwety? Spróbuj tam nasi... no wiesz, co. Twój Miś M.
Obrazek

Majorka

Post » Pt gru 12, 2003 15:18

Majorka pisze:Psze pani od Budynia, pani mi powie, czy nietoperze są trujące? Albo niebezpieczne? I czy to prawda że patrzą do góry nogami?

Misiu, nietoperze nie są trujące... Hym, a może niektóre są? Ale to tak daleko nie dolatują. A patrzą na ogół przed siebie tylko po ciemku... No, i tak nietoperz to neiwiele większy od mmyszy jest, poradziłbyś sobie. Tylko trzeba dranai dopasć w słoneczne południe...
Ale ja myślę, że "gacek" to tylko ksywa... :roll:
Obrazek
[/url]

lady_in_blue

Post » Pt gru 12, 2003 15:20

Majorka pisze:Cykorio, może to kuwety? Spróbuj tam nasi... no wiesz, co. Twój Miś M.

Wiesz Misiu - to jest mysl :idea: sprobuje. Tylko one male cos.
Slyszalam, ze nietoperze nie sa trujace. Nic wiecej nie wiem :(

Trzymaj sie Misiu - Cykoria

Monika

Post » Pt gru 12, 2003 15:23

Tu HrupTak Misiu. Pisze sama nie wiem dlaczego, bo Ty mnie zdradzasz i sie z obcymi kotakmi wylizujesz wystarczy ze znikne z tego watku. Zamiast Cie uczyc krasc uszy Cie przetrace Ty kocio-meski zdrajco :twisted: .
No a teraz do rzeczy, ostatnio moja gawedzila z Twoja przez telefon, siedzac w kuchni i mimo ze bylam zajeta wylizywaniem podlogi w najbardziej smakowitych miejscach to udalo mi sie cos podsluchac, a ze wciaz niestety Cie lubie to uprzejmie donosze: Bedziesz miauu kolege Misiu, jak sadze. Kurcze jak ja Ci zazdroszcze, siedze w domu w samymi facetami i chciabym kumpelke, ale z drugiej strony nie scierpie juz zadnych nowych mordek w tym domu.
Za to Ty Misiu masz szanse, aby nie zbabiec w tym zdominowanym przez kobiety stadzie i moze w koncu ktos Cie nauczy porzadnie krasc, a kto wie moze i bic :roll: . Ogolnie wydaje mi sie, ze oni to planuja specjalnie dla Ciebie, zeby Ci sie z babami nie nudzilo. Moja strasznie piszczala z zachwytu i pojekiwala chyba: Pucus, albo Gacus :roll: , to wiesz to chyba jego imie, tego nowego.

Sciskam Cie Misiu, czeka Cie swietna zabawa :lol:
Twoja HrupTak (zdradzona :twisted: )
Obrazek

Pirackie czarne Trio: Brucek (2001-2015), Hrupka (2001-2016), Rysio (2002-2018)
Wiórka (2016-2018)
Neska (2018–2023)
Pirat-PirKa (2017-2025)

Anja

Od: Śro lis 06, 2002 9:01

Post » Pt gru 12, 2003 15:25

Cyko - jeśli pozwolisz, że tak Cię będę nazywał, ta pani od Budynia pisze, żeby się nie bać. Te miski... może chcą coś zebrać do analizy? Wiesz co to oznacza?!!!!! Już wolę gacki nietoperze i inne niespodzianki. Daj mi łapkę wirtualnie, będę ją ściskał. Miś Major.
Obrazek

Majorka

Post » Pt gru 12, 2003 15:26

Majorka pisze: Daj mi łapkę wirtualnie, będę ją ściskał. Miś Major.

Rany, Misiu, HrupTak się obrazi na zawcale....
Uważaj na te baby,
Budyń
Obrazek
[/url]

lady_in_blue

Post » Pt gru 12, 2003 15:28

Misiek, ty cykorze (oh Cykorio, przepraszam), nie bój nic, ja Cię obronię! Trzeba być uprzejmym, do czasu oczywiście i trzymać się razem, w kupie raźniej! Mi-Norka
Ostatnio edytowano Pt gru 12, 2003 15:32 przez Majorka, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Majorka

Post » Pt gru 12, 2003 15:31

HruPtaczku... ja nikogo nie wylizywałem oprócz siebie, a ciebie bym bardzo chętnie, ale mi znikłaś gdzieś w tych wątkach, a ja się w nich jakoś gubię... To kiedy pierwsze korepetycje ze złodziejstwa, moja piękna? Miś Major (Macho).
Obrazek

Majorka

Post » Pt gru 12, 2003 15:32

Majorka pisze:Cyko - jeśli pozwolisz, że tak Cię będę nazywał,

Dobrze Misiu :D

Majorka pisze:Te miski... może chcą coś zebrać do analizy? Wiesz co to oznacza?!!!!! Już wolę gacki nietoperze i inne niespodzianki. Daj mi łapkę wirtualnie, będę ją ściskał. Miś Major.

Wiem co to znaczy brrrr miuu Raz mi robili jakies "zanalizy" i wiecej nie chce, podrapie ich!
Masz lapke, dobrze miec kogos przy sobie mrrru.

Cyko

Monika

Post » Pt gru 12, 2003 15:35

Majorka pisze:HruPtaczku... , moja piękna? Miś Major (Macho).

Piekna ach...tak do mnie powiedzial, chyba dzis nie zjem obiadu z wrazenia :love: :love: :love:
HrupTakInLove
Obrazek

Pirackie czarne Trio: Brucek (2001-2015), Hrupka (2001-2016), Rysio (2002-2018)
Wiórka (2016-2018)
Neska (2018–2023)
Pirat-PirKa (2017-2025)

Anja

Od: Śro lis 06, 2002 9:01

[poprzednia][następna]