Ja się szykuję, ale jeszcze nie wiem czy w sobotę czy w niedzielę. Będę wiedziała w piątek...
ktoś jeszcze?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Sis pisze:prawdopodobnie będę w sobotę. zabiorę bozitę i suchego hillsa.
zastanawiam się nad jedną kotka chodzącą luzem po szpitaliku. burasia, chudziutka, znaleziona przez panią Mariolkę w poszewce skrajnie zagłodzona. Kicia wygladała nieźle w ub. niedzielę. Wg CoolCaty warto jej zrobić badania krwi z profilem wątrobowym i trzustkowym, kotka może mieć problemy zdrowotne. Na funduszu jest. Pytanie - z kim mozna teraz w tej sprawie rozmawiać?pisiokotku?
o tę chudzinkę mi chodzi:
Sis pisze:prawdopodobnie będę w sobotę. zabiorę bozitę i suchego hillsa.
zastanawiam się nad jedną kotka chodzącą luzem po szpitaliku. burasia, chudziutka, znaleziona przez panią Mariolkę w poszewce skrajnie zagłodzona. Kicia wygladała nieźle w ub. niedzielę. Wg CoolCaty warto jej zrobić badania krwi z profilem wątrobowym i trzustkowym, kotka może mieć problemy zdrowotne. Na funduszu jest. Pytanie - z kim mozna teraz w tej sprawie rozmawiać?pisiokotku?
o tę chudzinkę mi chodzi:
mls pisze:Dziewczyny jak oswoich takie półdziczki
Mam 3 i jak się je złape to nawet daja się głaskać, ale właśni je złapać jest bardzo trudno
Są domki dla 2, ale takich to ja nie oddam, bo mnie już ze 4 razy porządnie ugryzły
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, ewar, Google Adsense [Bot] i 880 gości