catalina pisze:Przypominam, ze potrzebny tymczas dla PUMY !!!!!!!!!!!!

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
catalina pisze:Przypominam, ze potrzebny tymczas dla PUMY !!!!!!!!!!!!
8letnia koteczka
marcela35 pisze:jesteśmy w domku - podróż zniosłyśmy dzielnie a bramki na autostradzie są tak świecące, ze aż koniecznie trzeba było je obejrzeć - na początku troszkę pogadałyśmy Tekla mi obiecała że będzie zdrowa a ja jej że ja będę kochać i już do końca swoich dni będzie bezpieczna - taki mały kobiecy pakt o współpracy![]()
teraz sobie spokojnie leży na poduszeczce koło kaloryfera - trosze łyknęła wody i parę kęsków gotowanego mięska - wybaczcie ale na razie sesja zdjęciowa jest przełożona - Babcia odpoczywa
no i będziemy meldować się co jakiś czas i dziękujemy wszystkim, którzy o nas cieplutko myśleli i trzymali kciuki no i oczywiście dla Cataliny cieplutkie miauki![]()
PS Teklunia zaczęła toaletę wieczorną to chyba dobry znak
catalina pisze:Jak tam TEKLUNIA moja kochana??? Jak minęła noc???
marcela35 pisze:obiecuję, że jeszcze dzis założę Tekli osobny wątek tylko jak mi TZ kable do netu naprawi - bo mnie skutecznie odcięto wczoraj od świata - Futrzaki na znak protestu urządziły gonitwę i któryś sprawnie wyrwał z babechami kabel![]()
juz druga noc minęła spokojnie, dzis Tekla wstała kiedy do niej weszłam i się poocierała potem zabrała za jedzonko, siusiu było rano, na qpala czekamy, wyciąga się i mruczy i tylko zmienia boczki do grzania prze kaloryferku - tam ma legowisko![]()
na kurczaka gotowanego nie chce patrzec ale royal dla wątrobowców jej smakuje, je malutkie porcje, wode tez piła, chyba w nocy chrupała suche
mam zdjęcia ale w pracy nie mam jak je wkleić - prosze o cierpliwość
Korciaczki pisze:8letnia koteczka
![]()
Kotusiu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości