Mopikowi już brzuch przeszkadza przy leżeniu

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tweety pisze:kastapra pisze:Tweety pisze:lutra pisze:Witajcie wieczorową porą.
Właśnie zrobiłam Allegro,dorzucić Pumkę?
dorzuć, bardzo proszę.
zdjęcia Dalamti również już Cincian wkleił więc od Miuti do ogłoszenia są: Majorka, Dalmati, Wiedźminka, Pantera i Dzikusek (kóry jest bardzo miziastym kotem wbrew imieniu)
a ode mnie Puma, Mufka i Tonia. No i bardzo dużo pracy będzie w przyszłym tygodniu. Mam nadzieje, że te maluchy zdrowe i prawie gotowe do wydania
kosma_shiva pisze:Tweety pisze:kastapra pisze:Tweety pisze:lutra pisze:Witajcie wieczorową porą.
dorzuć, bardzo proszę.
zdjęcia Dalamti również już Cincian wkleił więc od Miuti do ogłoszenia są: Majorka, Dalmati, Wiedźminka, Pantera i Dzikusek (kóry jest bardzo miziastym kotem wbrew imieniu)
a ode mnie Puma, Mufka i Tonia. No i bardzo dużo pracy będzie w przyszłym tygodniu. Mam nadzieje, że te maluchy zdrowe i prawie gotowe do wydania
Aguś , a co ty sobie z tymi maluchami zrobisz. gdzie je schowasz?
Weźmiesz je do siebie?
co z twoją biedna rezydentką?
cincian pisze:Tweety pisze:Kinya pisze:Tweety pisze:Kinya pisze:Nie ma. Nie ma zdjęć nawet sensownych. Biedna, nic nie ma, Wincenty nawet z budki ją wygonił (a teraz Flo wygania jego)
to koniecznie trzeba zrobić, skąd świat ma wiedzieć jaka piękność u Ciebie tymczasuje??
Obiektywnie patrząc pięknością ona nie jest - jest "tylko" ładnaAle ma przecudowny charakter - łagodna, przyjacielska, traktorzy cały czas i kocha ludzi.
Ja zdjęć nie mam jak zrobić, aparatu nigdy się chyba nie dorobię. No a Julka tak się cieszy i przytula na mój widok, że nie miałabym jak jej uchwycić
już nie bądźmy tacy drobiazgowi ale fotki są niezbędne
Jak już większość kotów opstrykałem to i tą też się zrobi - Kinya gdzie mieszkasz? (mam nadzieję tylko że nie na Kurdwanowie)
EDIT: acha to się spóźniłem kilkadziesiąt sekund z propozycją
Tweety pisze:to ja się jeszcze dorzucę, jutro, pojutrze dojadą kotka z piątką maluszków 1,5 miesiąca, kotka 3-miesięczna bardzo puchata i 3 podrostki, całość zabrana pijakowi, który zamykał je na kilka dni w pustych pomieszczeniach i lazł w p... znaczy daleko![]()
![]()
kosma_shiva pisze:Tweety pisze:kastapra pisze:Tweety pisze:lutra pisze:Witajcie wieczorową porą.
dorzuć, bardzo proszę.
Weźmiesz je do siebie?
Kinya pisze:Tweety, muszę wziąć Julkę na górę, bo mało że Wincenty ją tłucze, to jeszcze przybył Klusek i temu też się zdarza ją źle potraktować. Biedna ucieka na piec i tam siedzi na pryzmie drzewa, bo wie, że tam ją dziadki nie dosięgnąAle żeby ją zabrać muszę ją zaszczpić. Jest taka możliwość? (np. w Arwecie, bo tam mam najbliżej)
No i trzeba będzie myśleć o sterylce
noemik pisze:czekam na Ciebie i Bono jutro, będę w domu tak od 17.30.
jak przyjedziesz, to porozmawiamy, jeśli ta mamusia i dzieci w miarę oswojone się okażą, to może...
noemik pisze:Karolinko, Tonię wysłałam Ci w mailu.
cHyba że mi się już miesza.
Razem z Malinką.
Tweety pisze:noemik pisze:czekam na Ciebie i Bono jutro, będę w domu tak od 17.30.
jak przyjedziesz, to porozmawiamy, jeśli ta mamusia i dzieci w miarę oswojone się okażą, to może...
Noemik, ja pewnie będę dopiero wieczorem, bo za nim odsiedzimy swoje w Krakvecie to potrwa![]()
Towarzystwo ponoć dość oswojone ale to się okaże na miejscu.
noemik pisze:
będę na was czekać do oporu.
skąd te nowe przyjeżdżają?
kastapra pisze:kosma_shiva pisze:Tweety pisze:kastapra pisze:Tweety pisze:lutra pisze:Witajcie wieczorową porą.
dorzuć, bardzo proszę.
Weźmiesz je do siebie?
Justynka podeślijcie mi proszę jeszcze fotkę Toni i opis
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, mraucia i 51 gości