Moderator: Estraven

Anka pisze:Agatka uwielbia surowe mięsko, dałaby się pokroić za nie. No to naskrobałam tabletkę na drobniutki proszek i tak zlekka obsypałam kawałeczki surowej piersi. Zjadła w try miga, nawet jej przez myśl nie przeszło, że coś tam jej przemyciłam
Bazyliszkowa pisze:Anka pisze:Agatka uwielbia surowe mięsko, dałaby się pokroić za nie. No to naskrobałam tabletkę na drobniutki proszek i tak zlekka obsypałam kawałeczki surowej piersi. Zjadła w try miga, nawet jej przez myśl nie przeszło, że coś tam jej przemyciłam
Zorientuje sięNa pewno
One zawsze wcześniej czy później odkryją podstęp
![]()

Anka pisze:Bazyliszkowa pisze:Anka pisze:Agatka uwielbia surowe mięsko, dałaby się pokroić za nie. No to naskrobałam tabletkę na drobniutki proszek i tak zlekka obsypałam kawałeczki surowej piersi. Zjadła w try miga, nawet jej przez myśl nie przeszło, że coś tam jej przemyciłam
Zorientuje sięNa pewno
One zawsze wcześniej czy później odkryją podstęp
![]()
Bazyliszkowa, ciii... bo jeszcze usłyszy
Anka pisze:Mnie ta moja banda wykończy, nerwowo wykończy![]()
W ostatnim okresie szukałam Jerzyka, szukałqam potem Murzynka, a dzisiaj z kolei schowała się Magia. Dwie godziny nie mogłam jej namierzyć. W końcu znalazłam - w pustym pudle. Jak tak dalej pójdzie, to zejdę na zawał serca
honda11 pisze:Anka pisze:Mnie ta moja banda wykończy, nerwowo wykończy![]()
W ostatnim okresie szukałam Jerzyka, szukałqam potem Murzynka, a dzisiaj z kolei schowała się Magia. Dwie godziny nie mogłam jej namierzyć. W końcu znalazłam - w pustym pudle. Jak tak dalej pójdzie, to zejdę na zawał serca
Schowaj Ty im się raz to dopiero będą szukały
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Majestic-12 [Bot], Paula05 i 14 gości