Za łatka

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
moś pisze:Kociamko, ja cie przez kolano kiedys przeloze jak cie dopadne, no znowu o siebie nie dbasz, sie martwie![]()
Za łatka
Lemoniada pisze:moś pisze:Kociamko, ja cie przez kolano kiedys przeloze jak cie dopadne, no znowu o siebie nie dbasz, sie martwie![]()
Za łatka
Zawołaj nas, niech i my swoje dołożymy![]()
Kociamko, zdróóóówkaaaa
kristinbb pisze:Lemoniada pisze:moś pisze:Kociamko, ja cie przez kolano kiedys przeloze jak cie dopadne, no znowu o siebie nie dbasz, sie martwie![]()
Za łatka
Kociamko, zdróóóówkaaaa
Dojadę lać Kociamkę, nawet gdybym miała całą dobę jechać...
kristinbb pisze:Lemoniada pisze:moś pisze:Kociamko, ja cie przez kolano kiedys przeloze jak cie dopadne, no znowu o siebie nie dbasz, sie martwie![]()
Za łatka
Kociamko, zdróóóówkaaaa
kalair pisze:kristinbb pisze:Lemoniada pisze:moś pisze:Kociamko, ja cie przez kolano kiedys przeloze jak cie dopadne, no znowu o siebie nie dbasz, sie martwie![]()
Za łatka
Kociamko, zdróóóówkaaaa
Tradycyjnie mam najbliżej, to mogę od Was przekazac!
Kociama pisze:kalair pisze:kristinbb pisze:Lemoniada pisze:moś pisze:Kociamko, ja cie przez kolano kiedys przeloze jak cie dopadne, no znowu o siebie nie dbasz, sie martwie![]()
Za łatka
Kociamko, zdróóóówkaaaa
Łomatko Kalair tu zaroz bedzietrza światło zapolic przed chałpóm coby sie w potok nie wpakowała
Kociama pisze:kalair pisze:kristinbb pisze:Lemoniada pisze:moś pisze:Kociamko, ja cie przez kolano kiedys przeloze jak cie dopadne, no znowu o siebie nie dbasz, sie martwie![]()
Za łatka
Kociamko, zdróóóówkaaaa
Łomatko Kalair tu zaroz bedzietrza światło zapolic przed chałpóm coby sie w potok nie wpakowała
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 56 gości