Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
jerzykowka pisze:Inga, juz jest popoludniu, 2 godziny po![]()
Pisiokot, Ty tylko o jednympisiokot pisze:magdaradek pisze:siem nie mogem doczekać tych ilustracji i omówień. Ale mam nadzieję, że Berni to jednak kocurek????![]()
Też jestem ciekawa czego się Inga z Wieśkiem dopatrzyli. Może Bernardzik ma trzy jajka alboco ?
Chat pisze:Pisiokot, Ty tylko o jednympisiokot pisze:magdaradek pisze:siem nie mogem doczekać tych ilustracji i omówień. Ale mam nadzieję, że Berni to jednak kocurek????![]()
Też jestem ciekawa czego się Inga z Wieśkiem dopatrzyli. Może Bernardzik ma trzy jajka alboco ?
pisiokot pisze:Chat pisze:Pisiokot, Ty tylko o jednympisiokot pisze:magdaradek pisze:siem nie mogem doczekać tych ilustracji i omówień. Ale mam nadzieję, że Berni to jednak kocurek????![]()
Nie tylko o jednym![]()
no nie mogę zapytać czy ma troje uszu, troje oczu albo dwa ogonki - bo widzę na zdjęciu, że tu wszystko grato musi być coś, co się tak od razu nie rzuca na oczy
a na co stawia ciocia Chat ?
jerzykowka pisze:pisiokot pisze:Chat pisze:Pisiokot, Ty tylko o jednympisiokot pisze:magdaradek pisze:siem nie mogem doczekać tych ilustracji i omówień. Ale mam nadzieję, że Berni to jednak kocurek????![]()
Nie tylko o jednym![]()
no nie mogę zapytać czy ma troje uszu, troje oczu albo dwa ogonki - bo widzę na zdjęciu, że tu wszystko grato musi być coś, co się tak od razu nie rzuca na oczy
a na co stawia ciocia Chat ?
A poza tym, nie o jednym, ale o trech![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości