Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Chat pisze:Ale zdaje sie, ze te okragle poliki i guba dupka to jest to, co najbardziej lubisz u kota, prawda?
Chat pisze:Ale zdaje sie, ze te okragle poliki i guba dupka to jest to, co najbardziej lubisz u kota, prawda?
CoolCaty pisze:Chat pisze:Ale zdaje sie, ze te okragle poliki i guba dupka to jest to, co najbardziej lubisz u kota, prawda?
Wiesz, nie mogę napisać, że tak, bo wszystkich włascicieli moich grubaśnych pacjentów napiętnuję i ochrzaniam, ze zwierzak za gruby. Ale już się wzieliśmy na sposób i Suri dostaje jedzenie osobno, a Oliwka ma zwiększoną porcję codziennej gimnastyki
vetkam pisze:Korniszek mial miec na imię Yoda. Siostra pod choinkę dostaniesz Yodę
fufu pisze:Co tam słychać u śliczniastych kotków?
Prosimy o nowe zdjęcia
CoolCaty pisze:Łoj, a ja nie mam za dużo nowych fotekNo nie mam czasu robić.
Suri rośnie jak na drożdżach. Już sie moje biedactwa ledwo razem mieszczą na hamaczku zawieszanym na kaloryfer. Suri ostatnio spadł z niego w czasie snu - absolutnie nie zrozumiał co się stało.
Ponieważ Oliwka dąży do kształtu kuli, to teraz mamy nową technikę karmienia. Jedzenie Oliwki stoi w kuchni, a małego w zamkniętej łazience. Jak ja albo Tomek idziemy do łazienki do mały idzie z nami i sobie podjada. Efekt jest taki, ze Oliwka spędza większośc czasu hipnotyzując drzwi od łazienki, a młody wielce zadowolony zżera w tym czasie tez jej chrupki :roll:![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: CatnipAnia, Google [Bot] i 48 gości