Rózia, Dyzia, Łatka, Bazyl, Jovi - kociowieszaczek zielony

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Śro lis 19, 2008 7:52

Kociama pisze:Łomatko robi :love:
Jakie Cudowności masz do Kochania :love: :love:
Wycałuj ode mnie proszę :oops:

dziękuję :oops:

miśki zostały od Ciebie, Kociamo, wycałowane :)
zresztą wycałowywane są ciągle i bez końca, bo nikt nie może się im oprzeć :)

Ewo, przepraszam za zaśmiecanie Twojego wątku.

A tak w ogóle, to jak Wam się wiedzie we Wrocławiu?
Gucci AKA Cianek ['] 21.10.2006 Wołów - 02.04.2022 Zurych
Iberia Negra AKA Bercia

robi

Od: Czw lut 01, 2007 13:44

Post » Śro lis 19, 2008 9:41

No wiesz Robi! Jakie zaśmiecanie :-)

We Wrocławiu wiedzie się dobrze, ta przeprowadzka to był świetny pomysł. Lubimy tu mieszkać. Mieszkanko fajne, dobrze się w nim czujemy - bardzo się cieszę że dostaliśmy je po Was "w spadku". Stoliczek który nam zostawiliście dalej nam dobrze służy. No i do pracy mam kilka kroków :-)
Przed chwilą miałam wrażenie że widziałam jakiś płatek śniegu lecący z nieba. A tak to padaaaaa deszcz.

Kociamko cieszę się że na mojego bloga zaglądasz :-) Na Ciankowo-Berciowego też warto bo kociaki cudne. A ja nawet miałam okazję Cianka osobiście poznać :1luvu:

ewung

Od: Pon lis 13, 2006 13:04

Post » Śro lis 19, 2008 9:56

ewung pisze:No wiesz Robi! Jakie zaśmiecanie :-)

We Wrocławiu wiedzie się dobrze, ta przeprowadzka to był świetny pomysł. Lubimy tu mieszkać. Mieszkanko fajne, dobrze się w nim czujemy - bardzo się cieszę że dostaliśmy je po Was "w spadku". Stoliczek który nam zostawiliście dalej nam dobrze służy. No i do pracy mam kilka kroków :-)
Przed chwilą miałam wrażenie że widziałam jakiś płatek śniegu lecący z nieba. A tak to padaaaaa deszcz.

Kociamko cieszę się że na mojego bloga zaglądasz :-) Na Ciankowo-Berciowego też warto bo kociaki cudne. A ja nawet miałam okazję Cianka osobiście poznać :1luvu:

U nas juz trochę fujał snieg :)
Ewuś miałas okazję poznać To Cudo 8O
Łomatko :love:

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Śro lis 19, 2008 10:02

Witamy porannie i prosimy o poczarowanie pogody, żeby się poprawiła...

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Śro lis 19, 2008 10:04

to ja dodam, że w warszawie też pada deszcz i zrobiło się trochę cieplej, ale weekend zapowiada się mroźnie i zimowo.

cieszę się, że mieszka wam się dobrze na rybackiej, może okolica nie jest najwspanialsza, ale jednak bardzo blisko centrum czy tesco. no i ten widok z okien :) jak ja za nim tęsknię! w warszawie nasze okna wychodzą na okna sąsiadów :(

a co do Cianka, to on wtedy taki mało towarzyski był, ale ostatnio się poprawił, bo nawet wchodzi na kolana gościom. szkoda, że nie poznaliście Berci, bo to istna przylepa jest i żyje na człowieku :)
Iberia Negra AKA Bercia

robi

Post » Śro lis 19, 2008 10:08

robi pisze:to ja dodam, że w warszawie też pada deszcz i zrobiło się trochę cieplej, ale weekend zapowiada się mroźnie i zimowo.

cieszę się, że mieszka wam się dobrze na rybackiej, może okolica nie jest najwspanialsza, ale jednak bardzo blisko centrum czy tesco. no i ten widok z okien :) jak ja za nim tęsknię! w warszawie nasze okna wychodzą na okna sąsiadów :(

a co do Cianka, to on wtedy taki mało towarzyski był, ale ostatnio się poprawił, bo nawet wchodzi na kolana gościom. szkoda, że nie poznaliście Berci, bo to istna przylepa jest i żyje na człowieku :)

Dziekuję :love:
normalnie oplułam ,osliniłam monitor aż mnie geba szczypie :oops:
jesooooooo bedę sie gapić i gapić na te Pięknoty

Kociama

Post » Śro lis 19, 2008 10:12

jakie Pięknoty?

uszy jak u nietoperza, ogony jak u szczura, oczy wielkie jak u sowy i pofalowane jak baranki :)

a tak na serio, to WSZYSTKIE koty są piękne!
Iberia Negra AKA Bercia

robi

Post » Śro lis 19, 2008 10:17

robi pisze:jakie Pięknoty?

uszy jak u nietoperza, ogony jak u szczura, oczy wielkie jak u sowy i pofalowane jak baranki :)

a tak na serio, to WSZYSTKIE koty są piękne!

hmmm czy w takim razie na pewno są to koty?!
:-)

MaryLux czaruję, czaruję a tu dalej pada...
Ale dziś rano czarowałam żeby nam prąd oddali (bo jak wstałam to gdzieś sobie poszedł) i się udało. A jakby nie oddali to z 8 piętra w całkowitej ciemności bym schodziła bo u nas okien na klatce schodowej nie ma. No chyba ze jakąś zapalniczkę bym znalazła.
Ale na szczęście elegancko zjechałam windą :-)

ewung

Post » Śro lis 19, 2008 10:29

A ja nawet windy nie maaam :(

MaryLux

Post » Pt lis 21, 2008 13:14

Po pierwsze zapraszam na bazarek
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=84610
Obrazek

a po drugie na kartki świateczne
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=84609
Ostatnio edytowano Pt lis 21, 2008 13:17 przez ewung, łącznie edytowano 1 raz

ewung

Post » Pt lis 21, 2008 13:17

MaryLux pisze:A ja nawet windy nie maaam :(

ja windę wprawdzie mam ale dziś znowu zabrali prądzik i weszłam na 8 piętro świecąc sobie telefonem komórkowym - fajnie było :-) Po drodze spotkałam pana z latarką ale ponieważ szliśmy w przeciwnych kierunkach to długo mi nie poświecił. Wniosek optymistyczny wyszedł mi taki że nawet nie zauważyłam jak na to 8 piętro dotarłam więc z moją kondycją nie jest tak źle :-)

ewung

Post » Sob lis 22, 2008 9:06

Przyszła zima. Na dworze zrobiło się biało i choć świeci słońce pewnie jest zimno. Patrzę na świat z naszego okna i tak się cieszę że mogę tu siedzieć na parapecie. Dziś całą noc przespałam z Dużymi wtulona pod kołdrą. To chyba najlepsze co może być dla kota. Choć reszta tego nie docenia i tylko ja włażę pod kołderkę wtulam się w Dużego albo Dużą i tak sobie śpimy. Może to i dobrze że wszyscy się tam nie pchamy bo przecież nie zmieścilibyśmy się chyba. W każdym razie po raz kolejny dziękuję że mam domek. Dla kota to wielkie szczęście.
O znowu pada śnieg. I przyszła chmura. Teraz już będzie chyba długo zima. Dobrze że Duzi mają takie duże łóżko.
mrrrr
Pozdrawiam Was
Dyzia

ewung

Post » Sob lis 22, 2008 13:25

Całujemy gorąco na rozgrzewkę bo Zima przyszła :1luvu:

Kociama

Post » Sob lis 22, 2008 14:11

zima jest fajna dla kociastych, bo mają pretekst, żeby ciągle spać, a w przerwie jeść. no i kaloryfery grzeją :)

ja bardzo lubię zimę, ale taką porządną, z mrozem i słońcem :)

pozdrawiamy!
Iberia Negra AKA Bercia

robi

Post » Sob lis 22, 2008 14:38

A ja nienawidzę opadów wszelakich, bo wtedy miasto się korkuje w trybie błyskawicznym i jedynym rozsądnym sposobem przebywania nawet najdłuższych odległości jest spacer na wietrze i deszczu/śniegu

MaryLux

[poprzednia][następna]