A Psot wcoraj i dziś robi zadkie kupki, tak jak ja kilka dni temu. W piątek dostał kuja i dziś znowu dostanie - ale dobze mu tak, skoro mnie maupuje.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Paulaaa pisze:Jak mogła Was nie wziąć byście się pokołysali![]()
MaryLux pisze:Paulaaa pisze:Jak mogła Was nie wziąć byście się pokołysali![]()
Duza powiedziała, że tam było strasnie głośno i trudno było usłyseć, co inni mówiom...
Paulaaa pisze:MaryLux pisze:Paulaaa pisze:Jak mogła Was nie wziąć byście się pokołysali![]()
Duza powiedziała, że tam było strasnie głośno i trudno było usłyseć, co inni mówiom...
a przecież Kołyska to takie ciche miejsce
MaryLux pisze:Paulaaa pisze:Jak mogła Was nie wziąć byście się pokołysali![]()
Avian pisze:MaryLux pisze:Paulaaa pisze:Jak mogła Was nie wziąć byście się pokołysali![]()
Hej Inuś
Nasza Duża też idzie niedługo na takie kocie spotkanie - oczywiście bez nas kotków.
A co to za kocie spotkanie bez kotów![]()
Gagat
MaryLux pisze:Paulaaa pisze:MaryLux pisze:Paulaaa pisze:Jak mogła Was nie wziąć byście się pokołysali![]()
a przecież Kołyska to takie ciche miejsce
No, mnie się też tak wydawało... Zwłaszcza kocia kołyska
tosiula pisze:Albo naradzają się jak nam uprzykrzyć życie, i odchudzać, i do jakiego weta wozić - bo więcej zastrzyków daje![]()
Toril
Użytkownicy przeglądający ten dział: jrrMarko i 29 gości