Właśnie słyszałam w TV regionalnej, że 7 grudnia w Krakowie na os.Zgody będzie pokaz kotów, nie dosłyszałam tylko przez kogo organizowany. Czy ktoś z forumowiczów wie coś więcej? A może ktoś się wybiera?
Ja sie wybieram, juz gdzies pisalam, ze bedzie pokaz... tylko moze nie na tym forum, tj na tym tylko nie na kotach... tylko moze na hodowlanym.
Ja ide z obiema kiciami,
dokladnie to na os Zgody 10
i przez krakowski oddzial organizowanmy...
Wiem ze trzeba zglaszac koty, zeby wiedzieli ile ma byc klatek.
OS. ZGODY 10
NAD KASYNEM "SMERF"
)CHYBA PRZY POLICJI TO JEST, ALE NIEPAMIETAM)
DLA ODWIEDZAJACYCH, W GODZINACH 10 - 17
(tak mialam napisane w liscie ktory dostalam)
(cytuje)
" Najbliższy pokaz odbędzie się 7 grudnia 2003 roku na osiedlu Zgody 10 w świetlicy nad kasynem "Smerf". Liczymy na Państwa uczestnictwo. Ze względu na potrzebę przygotowania odpowiedniej ilości klatek, prosimy o potwierdzenie swojej obecności. Pokaz będzie otwarty dla zwiedzających w godzinach od 10 do 17"
witam !
7 grudnia i ja będę w Krakowie na odwiedzinach u moich rodziców Chętnie pójdę na tę wystawę i się z Wami zobaczę, bo ostatnio mam pecha , jeśli chodzi o spotkania forumowe, akurat zawsze w ten dzień pracuje.
Dajcie znać jak się umawiamy
Ja pewnie też się wybiorę, choć jeszcze nie wiem w jakich godzinach.
Czy ktoś będzie robił fotki?
Ja raczej wezmę aparat, z tym że:
1) mam kartę 16 MB, co pozwala mi zrobić ok. 22 zdjęć
2) znając życie i moje preferencje wykorzystam je na wiewiórowate kicie
Raczej nie... tj. na Filipa czasem sporo jest... a tam gdzie teraz będzie, ty toylko 2 razy bylam i to jakim ogladajacy, przeszlam szybko i wychodzilam, bo zawsze mi sie gdzies spieszylo...
raczej niezbyt duzo... ale to tez zalezy kiedy.. i jak sa ludzie poinformowani.
Teraz powinno byc wiecej niz zwykle, bo na liscie informacyjnym, byla cala motywacja apropo przyjscia na pokaz,...
ale nie spodziewaj sie wielu kotow...
zreszta.. zalezy co to dla Ciebie jest duzo...