Gdzie w Poznaniu można kupić FELIWAY?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 01, 2003 16:46 Gdzie w Poznaniu można kupić FELIWAY?

Poproszę o namiary na miejsce gdzie można kupić powyższy preparat, ponieważ muszę spacyfikować domowe stado.
W domu zaczyna mi się rozróba. Bubon będący z nami od 7-8 m-cy jest zazwyczaj poirytowany innymi kotami i buczy na nie, co od pewnego czasu kończy się bójkami z Mimitem, który nie lubi, kiedy ktoś chodzi i buczy. Dodatkowo Mimit jest zazdrosny o Williego, choć odnosi się do niego przyjaźnie (ale za to oznaczy sobie coś raz na dwa tygodnie). Ostatnio Bubon dorwał się wcześniej do miseczki szykowanej dla Mimita, mi to nie robi różnicy, uszykowałem kolejną, ale rudzielec potem olał ten blat kuchenny, co jeszcze poprawił Willie. Na to mama pokazała swoją pozycję lidera stada - półnorweskie za drzwi z dwóch stron domu, Willie natomiast został natarty wacikiem pokropionym Nerwosolem (cały czas ciągnął matkę pod mój pokój, gdzie siedzi Nevada z małymi). Kocurek się umył i poszedł spać trochę wyciszony.
Doszedłem do wniosku, że lepiej będzie spróbować choć trochę wyciszyć ekipę sprajem, bo inaczej znowu mogą wrócić projekty wydania półnorweskich, lub potraktowania Williego hormonami. Tyle że w sklepach ZOO na Wildzie pytają mnie co to takiego, a dalej nie dotarłem z braku czasu. Czy raczej pytać u weterynarzy?
Vivaldi

vivaldi

Od: Czw cze 06, 2002 17:50

Post » Pon gru 01, 2003 20:41

Vivaldi, wrzuc FELIWAY w wyszukiwarke forumowa. Z tego, co pamietam, ostatnio okazalo sie, ze Feliway nie jest juz sprowadzany do Polski :cry:

Beata

Od: Nie lis 03, 2002 18:58