Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ulvhedinn pisze:
A tymczas się liczy?
mpacz78 pisze:To ja zapiszę do klubu mojego Micka.
Micek ma 6 lat, pochodzi z jakiejś piwnicy w Gdańsku Suchaninie.
Jest strasznym miziakiem, maminsynkiem, zawsze śpi ze mną w łóżku (jako jedyny z moich 4 kotów), i potwierdza regułę że rudaski są takie bardzo pro-ludzkie, na każde wymienienie swojego imienia odpowiada i przybiega - śmieję się że jak piesek nie jak kot.
Najpierw Micek miał na imię Antenka bo na każde zawołanie gnał z wyprężonym do góry ogonkiem jak antenka, ale się nie przyjęło, a Micek dlatego że na wyjeździe w Chorwacji tęskniąc do malutkiego Antenki zostawionego w Polsce pod opieką TŻ zobaczyłam ogłoszenie na którym był kotek identyczny jak nasz i pisało po ichniemu " zaginął kotek ... zowe se Micek" i jakoś tak przylgnęło.
Jak zrobić żeby zdjęcie się wyświetlało w poście, wydaje mi się że robie wg. instrukcji tzn. [img]adres[/img] a się nie wyświetlakto mnie poinstruuje na pw
kristinbb pisze:ulvhedinn pisze:
A tymczas się liczy?
Uuuuuuu...ale kocurek piękny..
Jaki poważny i śliczny....![]()
ulvhedinn pisze:kristinbb pisze:ulvhedinn pisze:
A tymczas się liczy?
Uuuuuuu...ale kocurek piękny..
Jaki poważny i śliczny....![]()
Więcprzedstawiam Sprinterka.
cudo, nie kot- przytulasty, miziasty, gadatliwy, patrzy w oczy swoimi mądrymi ślepiami i gadaDo tego kuwetkowy. Jakby był zdrowy, to by się o niego domy biły. Tyle że Sprinter ma niesprawne, sparaliżowane tylne łapki... co mu nie przeszkadza zasuwać szybciutko i korzystać w wyrafinowany sposób z kuwety (potrafi sie ułożyć tak, żeby sobie nie osikać czy nie obkupkac futra).
kristinbb pisze:Cinnamoncat pisze:Oo... ile rudasów![]()
Cinamoncat gdzie jesteś????![]()
Nelly pisze:Cinamoncat, czy ty żyjesz?![]()
Czy Jagusia tak zawładnęła Tobą, że koty poszły w odstawkę?
mpacz78 pisze:Jest strasznym miziakiem, maminsynkiem, zawsze śpi ze mną w łóżku (jako jedyny z moich 4 kotów), i potwierdza regułę że rudaski są takie bardzo pro-ludzkie, na każde wymienienie swojego imienia odpowiada i przybiega - śmieję się że jak piesek nie jak kot.
miss_kumcia pisze:Na szczęście na nie chorował i bardzo szybko się przystosował do nowego otoczenia.
Tak wygląda teraz
Użytkownicy przeglądający ten dział: Adocus, Blue i 128 gości