co to jest??!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 26, 2003 18:02

A ja,to sądzisz, że dla zabawy przy kompie siedzę? :lol: Tłumaczę takie teksty, że mózg mały, i co strona to nagroda - forum!

Ja bym kota takim badziewiem nie karmila. Jak coś jest o smaku kurczaka, to znaczy, że kurczaka nawet w śnie nie widziało. Wszystkie swiństwa dla ludzi "o smaku" powodują różne zaburzenia trawienne. Ani mi się waż kota draństwem karmić :twisted:

Sosikiem spod mięska mu polej - mniejsza szkoda, choćby nawet był solony.
Ostatnio edytowano Śro wrz 22, 2004 4:25 przez Riva, łącznie edytowano 1 raz
I smoke my friends down to the filter...

Riva

Od: Czw lis 06, 2003 9:18

Post » Śro lis 26, 2003 18:06

Riva pisze: Tłumaczę takie teksty, że mózg mały, i co strona to nagroda - forum!

Hmm, to dobry system... :lol: Ale zanim ja strone napisze :roll:
Trzymam kciuki za Twoje tlumaczenia! (ja tez "jezykowo" sie bawie)- ale to juz zupelnie OT

Ylva

Od: Pon kwi 07, 2003 16:59

Post » Śro lis 26, 2003 19:23

Kurczaczek, a moja kota suchego RC nie lubi. Poje troszeczke, ale strasznie kreci nochalem :cry: Iamsem tez wybrzydzala. Jak tesciowa dawala jej suchego whiskacza (tfu, tfu, tfu!) to Pchla wcinala az zostalam posadzona o glodzenie jej... Co zrobic z tym fantem? Jedna dobe probowalam ja przetrzymac wylacznie na tym suchym, ale ledwo co sprobowala.... na drugi dzien rano tak jej burczalo w bebenku, ze pognalam zaspana do kuchni przygotowac jakis smakolyk... Nie mam serca jej tak meczyc :(

Ash

Od: Pon lis 17, 2003 9:55

Post » Śro lis 26, 2003 22:42

Proste :D sprobuj innego suchego :wink: Np Purina (rozne rodzaje, koty zwykle bardzo lubia ta przeciw zaklaczaniu ), albo cos podobnego. Animonda Rafine jest "kolorowa" . Sprobuj

Beata

Od: Nie lis 03, 2002 18:58

Post » Pt lis 28, 2003 10:29

Kupiłam tę polewkę. Miś Major najpierw rzucił się na polane suche, zjadł trochę, a potem zaczął zagrzebywać. Postawiłam miseczkę na blacie, on wskoczył na blat i dalej zagrzebywał zapamiętale. Natomiast Mika powąchała ostrożnie mój palec z kroplą polewki, a Mi-Norka w panice uciekła (pewnie myślała, że to pasta odkłaczająca).
Kocie wiersze i KociennikObrazek
Obrazek
Holmes & Watson (Brytole)
Gacek[*] Mika[*] Romek[*] Ziutek[*] Norka[*] Miś Major[*] Tymoteusz[*] Miodunka[*]Bambina[*] Felek[*]

Majorka

Od: Pt lis 29, 2002 10:06

Post » Pt lis 28, 2003 10:44

Moja Cykoria Puriny nia ruszy za skarby swiata, a Animonde wcina az milo. Probowalam podawac jej rozne karmy od "sredniej polki" w zwyz i stanelo na Animondzie i surowym miesku. U kociectwie z przyczyn bryndzy finansowej u swojej pierwszej opiekunki, karmiona byla czym sie dalo i chyba dlatego lubi miec kolorowo w miseczce :wink:
Monika & Ruda i Kropek. Za TM Bursztyn, Kocinka, Cykoria, Wodzik, Dyś i Zuzia..
Nasz wątek http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46 ... #p10850216

Monika

Od: Pt lut 22, 2002 12:49

[poprzednia]