Mam7tyg.ZłamanąNogę.PołamanąIOskalpowanąSzczękę MA DOM! :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 07, 2008 16:59

Kaprys2004 pisze:Kochani, zmieńcie dramatyczny tytuł na radosno-Podschodkowy!!! :D

Już zmienione :)
Hotelik dla zwierząt "Raszka" zaprasza! 664 768 580, emisia.p@wp.pl https://facebook.com/HotelRaszka

Emiś

Od: Wto lip 10, 2007 21:02

Post » Pt lis 07, 2008 18:16

:D

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Czw sty 01, 2009 11:02

Kto pamięta tego kawalera?

Obrazek Obrazek Obrazek

:) :)

A to jego nowa, kocia rodzinka:

Obrazek Obrazek Obrazek

Kotek, Młody i Stefan :)

Stefana też mają przeze mnie 8) Trafił do nich rok temu - kilka dni przed Nowym Rokiem.
Miałam pierwszy raz wyjechać w góry na Sylwestra. Przygotowania pełną parą, Hilton był wtedy w budowie (właśnie Artur go remontował), ja u siebie w domu miałam przeprowadzkę, Katię na tymczasie, moja mama przyczyniła się do tego, że u Artura wylądowała jeszcze Nataszka (przyszła do nas sąsiadka z dołu z kotem na rękach i mówi, że to chyba nasza kotka - mama patrzy, no Katia. Zdziwiła się jak uciekła z łazienki - była zamknięta, bo trwało wynoszenie mebli - no ale wzięła kotkę i poszła ją znów zamknąć w łazience. Katia grzecznie siedziała na pralce, a mama o mało zawału nie dostała. Identyczna, szylkretowa koteczka. Kotka niestety była w złym stanie, po kilku dniach odeszła ;( ). Przed wyjazdem poleciałam po coś do weta, wracam, a pod windą w mojej klatce siedzi kot 8O (nigdy u nas na klatce nie było kotów). Kucnęłam, zakiciałam, podszedł i wlazł mi na kolana 8) No i z powrotem do weta. Zapchlony, brudny okrutnie, świerzb z uszu wyłazi... No i znów do Artura po prośbie, coby kotka przetrzymał prze te kilka dni, gdy mnie nie będzie. Jak wróciłam, to oddać go już nie chcieli :lol:

Acha, no i żeby nie było, Kotka i Młodego sam sobie przyniósł ;)

A Podschodek - Kuba w najbliższym czasie trafi na kastrację :)
Hotelik dla zwierząt "Raszka" zaprasza! 664 768 580, emisia.p@wp.pl https://facebook.com/HotelRaszka

Emiś

Od: Wto lip 10, 2007 21:02

Post » Pt sty 02, 2009 10:14

Strasznie miłe wieści!!
Spojrzałam sobie na pierwszą stronę i nikt by nie poznał Podschodka-Kubę..
Duża radość, że miał tyle szczęścia, by na Was trafić!!!!!
Wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku i jak namniej kocich nieszczęść!!

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

[poprzednia]