Prosze bardzo i powdzenia - mi sie nie udalo, ale trzymam kciuki
http://www.profilum.eu/pages/ContestSta ... x?langId=1
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ajszus pisze:Kurde, mi tez nie, a wyslalam 160 maili, lipa
Paulaaa pisze:dorota_d pisze:Paulaaa pisze:dziewczyny a może by tak dołączyć albo zrobić ogólny wątek innych próbek przecież nie tylko karmy wysyłają ale np. kremy tez?
Znaczy... kremy dla kotów, tak?
nie dla nas![]()
np.![]()
https://secure-ehealth.be.jnj.com/secur ... pol.be.jnj.
com__PFRXODIQSAMUWCUCERDBXCQ/ask_material/index.jhtml;jsessionid=PFRXODIQSAMUWCUCERDBXCQ?_requestid=1755172
dorota_d pisze:Paulaaa, nie wiem, jak innym, ale mnie się wydaje, że na forum o kotach, niekoniecznie trzeba pisać o tamponach, kremach i innych pierdołach. Nie gniewaj się, ale wystarczy w google wpisać "darmowe próbki" i jest masa wątków na babskich forach, gdzie fanki gratisów aż piszczą z radości, że coś dostały za darmo i dzielą się linkami z innymi chętnymiNie widzę powodów, by tu robić podobny śmietnik
Co innego, jeśli coś dotyczy kotów
Lucky13 pisze:Dostałam próbki kramy Mastery i Fish4Cats(karma ma dużo mięska-70% bodajże.) A z RC dostałam 4 paczki(jedną jakieś 3 tyg. temu a trzy dzisiaj)-wysłałam na każdego kota.![]()
A co do tego konkursu Profilum-wygrałam w II etapie,a nagroda jeszcze nie doszła.Dzwoniłam tam i babka powiedziała,że w tej chwili nie mają karmy dla Seniora(zamawiałam po połowie-dla seniora i dla kastrata) i wyślą w ciągu 7-10 dni. Wnerwia mnie taka nie dbałość o klienta,bo w regulaminie wyraźnie napisano,że zobowiązują się do przekazania nagrody w ciągu 14 dni.A od mojej wygranej jutro minie dokładnie miesiąc.
pumka133 pisze:Lucky13 pisze:Dostałam próbki kramy Mastery i Fish4Cats(karma ma dużo mięska-70% bodajże.) A z RC dostałam 4 paczki(jedną jakieś 3 tyg. temu a trzy dzisiaj)-wysłałam na każdego kota.![]()
A co do tego konkursu Profilum-wygrałam w II etapie,a nagroda jeszcze nie doszła.Dzwoniłam tam i babka powiedziała,że w tej chwili nie mają karmy dla Seniora(zamawiałam po połowie-dla seniora i dla kastrata) i wyślą w ciągu 7-10 dni. Wnerwia mnie taka nie dbałość o klienta,bo w regulaminie wyraźnie napisano,że zobowiązują się do przekazania nagrody w ciągu 14 dni.A od mojej wygranej jutro minie dokładnie miesiąc.
A jaki mail do tego Mastery i fish?
wejaga pisze:Ale za whiskasa to nawet za darmo ja dziękuję.
pumka133 pisze:Ile jest jej rodzaji???
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 118 gości