P.S. Zajonczku, ja bardzo przepraszam, że śmiałam Cię nazwać kotem

Ale nadal twierdzę, żeś przystojniak

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
zmorka pisze:Na czym polega ogrzewanie olejowe? Czy olej się kupuje w jakiś opakowaniach i ile tego potrzeba? Może ktoś wie?
zmorka pisze:jul-kot dziękuję. Czyli wystarczy kupić taki grzejnik? Widziałam 13 żeberkowy na allegro. A może jeszcze wiesz czy dużo prądu pobiera. Bo sam zakup grzejnika sprawy nie rozwiązuje. Jest jeszcze koszt prądu. JOLA! odezwij się bo zima idzie!!!
Mogę kupić taki grzejnik i pokryć miesięcznie prąd za 100 zł. Tylko nie wiem czy to wystarczy.
Dorta pisze:zmorka pisze:jul-kot dziękuję. Czyli wystarczy kupić taki grzejnik? Widziałam 13 żeberkowy na allegro. A może jeszcze wiesz czy dużo prądu pobiera. Bo sam zakup grzejnika sprawy nie rozwiązuje. Jest jeszcze koszt prądu. JOLA! odezwij się bo zima idzie!!!
Mogę kupić taki grzejnik i pokryć miesięcznie prąd za 100 zł. Tylko nie wiem czy to wystarczy.
ooo super że chcesz pokrywac koszt pradu![]()
grzejnik do Joli sie wybiera w te sobotę
a z grzejnikiem jeszcze co nieco i ja i trawka i TZ trawki
Dorta
PS.tylko sie boję czy Zajonczka wygłaskam jak TZ trawki się dorwie
agiag pisze:jul-kot pisze:"Witam,Myślę, że Zajonc znowu się obrazi. Teraz nazwałaś go przystojniakiem"
Bardzo trudno być nową fanką Zajonca, ciągle jakieś faux pas popełniamPozostaje mi tylko mieć nadzieję,że Zajonc łaskawość swą mi okaże...
trawa11 pisze:zajonczku ,moj kochany ,gdzie jestes![]()
![]()
![]()
Pamietaj w sobotę ,ja Ci pod ogon zajrze![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia, puszatek i 13 gości