ewung pisze:to prawda, uwielbiam zaglądać z te fotki
a tu zdjęcia moich dziewczynek w ich pierwszej galerii
http://kociarnia.friko.pl/
koniecznie musisz te galerie o chłopaków powiekszyc
Moderator: Estraven
ewung pisze:to prawda, uwielbiam zaglądać z te fotki
a tu zdjęcia moich dziewczynek w ich pierwszej galerii
http://kociarnia.friko.pl/
Mereth pisze:Piękne wspomnienia![]()
Właśnie tego zazdroszczę tym, które mają swoje koty od maleńkości - ja nie wiem jak wyglądał Zorek czy Pulpecik jak byli maliTylko sobie wyobrażam
![]()
ewung pisze:Dzień dobry wszystkim.
Mam takie pytanie do Was kociarzy. Czy to nie podlega jakiemuś karaniu to co robi moja Duża? Bo wiecie ona przywiozła wczoraj papirusa. I ja go unicestwiam. Już tylko jedna niezłamana gałązka jest. No i ona ma pretensje. Że za szybko, że mógł choć trochę postać. No własnie i czy to nie jest karalne - dawać kotu papirusa a potem chcieć kota stawiać do kąta za to że papirus trochę się zepsuł? Bo ja uważam że to nie jest w porządku. Chciałem zadzwonić do TOZu ale Duża nie chce mi znaleźć numeru.
PAPIRUSY DLA KOTÓW - to jest moje hasło na dziś![]()
Jovi Papirusożerca
miszelina pisze: Nasza Duża tak robi, co tydzień wysiewa miseczkę. Nam to wystarcza do skubania, a kwiaty ocalone (no, papirusa nie mamy, trzeba przyznać). Felek tylko czasem przesadza kaktusy.
Drabik, kot doświadczony
ewung pisze:Cieszę się że spodobała Wam się chwila kocich wspomnień
niedawno odkopałam tą galerię i zdziwiłam się że jeszcze wisi w necie
Co do papirusa to już go nie ma (tzn zero gałązek). Wsadziłam tylko gałązki żeby wypuściły korzonki i posadzę na nowo sama nie wiem po co. Ja też staram się sadzić kitkom owies ale ostatnio marnie rósł i zaraz kończył rozwleczony po domu. Więc na razie przestałam. Ale będę znowu musiała pomyśleć. Nawet kupiłam już taką gotową trawkę ale wyrosły z niej chyba trzy badylki i zgniła.
Dziś to ja miałam ochotę zadzwonić do TOZu żeby zabrali ode mnie te potwory. Rany jakie te koty potrafią być niegrzeczne! Dziś od rana rozrabiały okropnie.![]()
Ale ponieważ wczoraj Jovi mi darował ja też postanowiłam być wyrozumiała i im darowałam. Poszłam do pracy aby nie patrzeć na to stado łobuzów
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 14 gości