kto chce malenkiego kotka-WSZYSTKIE MAJA NOWY DOM-fotki str2

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 20, 2003 14:45

ale Maja nie ma kataru tylko leci jej ropka z oczu :(
Zadzownie dzisiaj do wetki i zapytam czy by nie dawac jej tego antybiotyku co pupince
Mam tyle przed sobą
Mój Bóg odnalazł mnie
Lecz nie wiem naprawdę
Kim jest
Jeśli możesz mi pomóc
Nie odmawiaj, nie mów nie
Tak mi Ciebie brak
KOCIARNIA

Emilka

Od: Pt sty 10, 2003 20:42

Post » Czw lis 20, 2003 14:52

A może zapytaj czy nie można jej dawać na początek jakiś kropelek nie na antybiotyku :roll: Bo jeśli to nic poważnego to po co kota szprycować antybiotykami.

A najlepiej idźz nią do weta, nich zmierzy temp., zajrzy w pyszczek, w oczka, osłucha. Mogła się zarazić od Pupinki, a może mieć coś zupełnie innego.
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Pon lis 24, 2003 21:02

a jednak oddalam malenka czarna :( dzisiaj pojechala do gliwic ....
zrobilam to bo stwierdzilam ze trzy koty to dla mnie za duzo.....nie dalabym sobie rady. Nawet rodzinka chciala ja zostawic lacznie z rodzicami ale wiedzialam ze wszytskie obowiazki zwiazane z trzecim kotem spadly by na mnie...a to byloby naprawde za duzo.
Jest mi bardzo przykro...bardzo smutno....mimo z ekotka byla u mnie tylko tydzien przywiazalam sie do niej...i kiedy pomysle sobie ze nie ma juz tego slicznego malego mruczadla.... :cry:

dlaczego....? :placz:

P.S Szkaradka z pewnoscia wyczuwa ze jest mi smutno... wie ze jest moim JEDYNYM czarnym diabełkiem.....Zaraz kiedy poszli państwo z moja Pupinka, przyszla do mnie na kolana (co sie ostatnio zadko zdarza) i oblizala moje policzki z lez....ona jest kochana. Teraz znowu przyszla do mnie kiedy wzruszylam sie piszac tego posta.

Wiem ze dla niektorych wyda sie to dziwne .....ze az tak przezywam oddanie tego kotka...ale w sumie to ja jestem jeszcze dzieckiem...wiec mam do tego prawo, mam prawo przywiazac sie do kotka w ciagu tygodnia?
Mam tyle przed sobą
Mój Bóg odnalazł mnie
Lecz nie wiem naprawdę
Kim jest
Jeśli możesz mi pomóc
Nie odmawiaj, nie mów nie
Tak mi Ciebie brak
KOCIARNIA

Emilka

Od: Pt sty 10, 2003 20:42

Post » Pon lis 24, 2003 21:17

Rzecz jasna masz prawo 8)
:ok:

ryśka

Od: Sob wrz 07, 2002 11:34

Post » Wto lis 25, 2003 6:21

Emilko jesteś kochaną dzielną dziewczynką!!!Oczywiście że masz prawo, chyba każdy z nas ma, co nie? Pozdrawiam gorąco, gratuluję znalezienia domku, poszło ci super i slę miziaki dla twych zwierzątek, a ciebie tulę.
Puchi czuje sie świetnie, zdrowy, właśnie ma poranną głupawkę razem z innymi kotakami, gania z nimi równo i chyba jest ich pupilkiem i razem z Miyą pieszczochem pieska Soni! :D
"NiechodziOToByCzłowiekMiałKota,TylkoByKotMiałCzłowieka"
Obrazek

RyuChanek i Betix

Od: Śro lis 05, 2003 11:48

Post » Wto lis 25, 2003 8:50

Emilko, ja po oddaniu kazdego kota siedze i rycze. Ty wiec masz prawo tym bardziej :D
Jestes bardzo dzielna, gratuluje Ci :D
Obrazek

Koty łączą ludzi, którzy w innym przypadku nigdy by się nie spotkali.

Katy

Od: Pon sie 05, 2002 18:57

Post » Wto lis 25, 2003 9:58

Gratulacje Emilko! Jestes bardzo dzielna, znalazlas domki wszystkim malenstwom. Mozna zakochac sie w kocie nie tylko w tydzien, nawet w jeden dzien i to niezaleznie od wieku.

Pozdrawiam cieplo
Monika & Ruda i Kropek. Za TM Bursztyn, Kocinka, Cykoria, Wodzik, Dyś i Zuzia..
Nasz wątek http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46 ... #p10850216

Monika

Od: Pt lut 22, 2002 12:49

[poprzednia]