bardzo sie ciesze

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
eve69 pisze: zadzwonil do mnie czy ma jej zostawic zapalone swiatlo i radio wlaczone![]()
zadzwonil do mnie czy ma jej zostawic zapalone swiatlo i radio wlaczone
eve69 pisze:Wieczorem PAn Mysi wychodzil do znajomych i zadzwonil do mnie czy ma jej zostawic zapalone swiatlo i radio wlaczone![]()
Ivcia pisze:eve69 pisze:Wieczorem PAn Mysi wychodzil do znajomych i zadzwonil do mnie czy ma jej zostawic zapalone swiatlo i radio wlaczone![]()
Tu sie nie ma z czego smiac, moj tato zawsze zostawia psu swiatlo i radio
ktosia pisze:Ivcia pisze:eve69 pisze:Wieczorem PAn Mysi wychodzil do znajomych i zadzwonil do mnie czy ma jej zostawic zapalone swiatlo i radio wlaczone![]()
Tu sie nie ma z czego smiac, moj tato zawsze zostawia psu swiatlo i radio
Ale nikt sie nie smieje
To raczej serdeczny usmiech
Ja osobiscie odkad pamietam zostawialm psu swiatlo, jakies nie za mocne, przewaznie gdzies w kuchni, czy korytarzu, czy jakas inna mala stolikowa lampke oraz grajace cicho radio ... teraz z Pusia robi idenatycznie.
Jakis czas temu nawet gdzies wyczytalam ze pozwinno sie tak robic
eve69 pisze:Dzis Mysia pierwszy raz wskoczyla na kanape. Polozyla sie jakis metr od pana - powiedziala "miau"
gdy Pan powoli zblizyl sie zeby ja poglaskac, polozyla sie n apleckach wydajac komnde 'no miziaj brzuszek kota"
Pan z radosci wykonal telefon na komorke- moja- pierwszy raz w zyciu ( komorek nie lubi)
eve69 pisze:Mysza, a Ty nic nie wiesz co Cola wyrabia - on uwaza ze jestem jego mama. i kocha moje wlosy. w zw z czym obgryza je i ugniata a takze ssie moje swetry. Min 3 razy dziennie. Kot fetyszysta![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: HerbertPrade i 75 gości