Femka pisze:wprawdzie widzę już pierwsze symptomy demoralizacji przez przybyszy![]()
Bardzo proszę bez takich insynuacji
Moderator: Estraven
Femka pisze:wprawdzie widzę już pierwsze symptomy demoralizacji przez przybyszy![]()

CoToMa pisze:Femka pisze:wprawdzie widzę już pierwsze symptomy demoralizacji przez przybyszy![]()
Bardzo proszę bez takich insynuacji![]()

nasza, strasznie się cieszę, że pomimo wszelkim niesprzyjającym okolicznościom, udało mi się w komitecie powitalnym choć chwilkę uczestniczyć Trucia-mama pisze:Aniu:nasza, strasznie się cieszę, że pomimo wszelkim niesprzyjającym okolicznościom, udało mi się w komitecie powitalnym choć chwilkę uczestniczyć
![]()
Gabrysia i Charli zupełnie mnie rozczarowałyZwłaszcza Gabrysia, bo nosząc w głowie jej pierwsze zdjęcie "gazetowe" spodziewałam się pokaźnej kocicy. A tu, obydwa przybysze, jakieś 2 - 3 kg egzemplarze
Tak więc Aniu, można liczyć, że kotów masz: 6 + 0,5 + 0,5 = dalej 7
![]()
Oprócz kciuków za Charliego, potrzebne jeszcze za Boo, bo wczoraj wyglądała z całego towarzystwa najgorzejNie dziwię się. Też bym miała opory przed zostawieniem kotów u kogoś, kto próbuję Gabi zacałować na śmierć, a Charliego oddał do zalizania Bamboszowi
Użytkownicy przeglądający ten dział: luty-1, Meteorolog1 i 31 gości