Transporterek

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 21, 2003 10:35

Już mam, już mam :lol: kupiłam. jest sredni,(tak powiedzał pan ze sklepu)m ma posłanko w środku i miseczke zawieszoną na kratce. Jest superowy (określenie młodego) i kosztowal tylko 70 zeta :lol:
Ktecia ma wygodnie i na razie może nawet swobodnie pobawic się w środku myszką :wink:

Kretka

Od: Śro paź 15, 2003 14:48

Post » Pt lis 21, 2003 10:37

Niedawno widziałam bardzo porządny transporterek - taki z metalową kratką z przodu z bardzo przyzwoitym zamknięciem za 90 zł. Był nawet dosyć spory - orientowałam się pod kątem przyszłego norwega i pan mi właśnie ten poradził.
Dodam, że sklep był niemal w centrum Krakowa i wcale nie taki tani.

Identyczny transporterek widzialam na kiermaszu tych "moich" facetów, u których kupowałam Animondę dla Kitka, dpoóki nie zrobiło się zimno. Transporterek u facetów kosztował...56 zł. Wściekła jestem, ze go nie kupiłam, ale TŻ strasznie narzekał na moją rozrzutność w sprawach kocich :evil:

Sigrid

Od: Śro lip 30, 2003 16:54

Post » Pt lis 21, 2003 10:37

super Kretko,
Oj coś czuję że ten mój super za 120 to ten twój za 70 - wstrętna stolica :(
Tak z opisu wnoszę i ta miseczka też tak samo przytroczona ...
Gosia, dwaj chłopacy-pluszacy Pafnucy "Puff" i Chojrak oraz Anna Dymna za Tęczowym Mostem
Obrazek Obrazek Obrazek

mała_gosia

Od: Sob paź 18, 2003 20:27

Post » Pt lis 21, 2003 13:52

Nie ma to jak porządny kosz z wikliny....
Dobrze spleciony, ekologiczny, coś tam sobie w nim trzeszczy (co kocie ucho bardzo lubi), pazurem też można sobie podrapać...
I do wyboru, do koloru i do potrzebnego nam rozmiaru też można odszukać...
A kosztują ok. 50-60zł... :D
Raddemenes

Raddemenes

Od: Śro lis 19, 2003 23:40

Post » Pt lis 21, 2003 14:19

Hm, ja swój wiklinowy kupiłam za 35 zł ;)

Na Kitka wystarcza, bo i tak transportuje się go tylko z klatki schodowej do samochodu, z samochodu do weta. Uciec nie ma kiedy. Ale na dłuższą wycieczkę bym się z tym kombinatorem w wiklinowym koszyku nie wybrała...

Sigrid

Od: Śro lip 30, 2003 16:54

Post » Pt lis 21, 2003 14:46

Raddemenes pisze:Nie ma to jak porządny kosz z wikliny....
Dobrze spleciony, ekologiczny, coś tam sobie w nim trzeszczy (co kocie ucho bardzo lubi), pazurem też można sobie podrapać...

A juz szczegolnie fajny jest jak sie kotek tam niechcacy w czasie transportu zalatwi :? :roll:

u mnie jest takowy w domu (duzy, za 32 zl , kupilam podczas targow zoo), ale sluzy tylko jako budka dla kota/krolika i tegoz drugiego czasem w nim transportuje do weta.... Ale nic wiecej. Moja Pusia niestety czesto z nerwow jak jest dluzej nic 20-30 min w transporterce to sie potrafi i zesiusiac i cos wiecej... Wikliny na dluzej nie polecam.

ktosia

Od: Pon gru 02, 2002 18:29

Post » Pt lis 21, 2003 15:10

My mamy dwa transportery. Przewożenie dwóch kotów w jednym jest niemożliwe z uwagi na iich obecną łączną wagę: razem ważą 12 kilo. Cieżko byłoby nam, bezsamochodowcom, z takim ciężarem w jednej łapce...

Oberhexe

Od: Nie sie 18, 2002 21:34

Post » Pt lis 21, 2003 15:22

ktosia pisze:
Raddemenes pisze:Nie ma to jak porządny kosz z wikliny....

A juz szczegolnie fajny jest jak sie kotek tam niechcacy w czasie transportu zalatwi :? :roll:

Ha, jak jechaliśmy na pokaz, to nam sie Jankes zsiurał w transporterze. Nie wiem, jak z woni dorastającego kocurka umyłabym wiklinę :roll:
Chociaż prawda, że wiklina ładnie wygląda :D

Oberhexe

Od: Nie sie 18, 2002 21:34

[poprzednia]